Serenay Sarıkaya Saklansa da Kaçamadı! Güzel Oyuncu Umut Evirgan'ın Arabasında Yakalandı

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın bir süredir Umut Evirgan’la aşk yaşadığı konuşuluyordu. Hiçbir yerde yakalanamayan çift iddiaları yalanlarken, geçtiğimiz gün saklanan aşk belgelendi.

20.04.2021-17:49 - (Son Güncelleme: 10.12.2021-14:17)

Uzun süredir ekranlarda yer almayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, yeni projesi “Şahmeran” için hazırlanıyor. Adana’da çekimleri süren projenin başrollerini Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz paylaşıyor. Yer aldığı projeler yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Sarıkaya’nın, gönlünü Umut Evirgan’a kaptırdığı konuşuluyordu. Ünlü oyuncu hakkında çıkan bu haberleri yalanlamıştı. 

SERENAY SARIKAYA’NIN AŞKI BELGELENDİ

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuk performansı ile birçok projede aranan isimlerin başında geliyor. Uzun süre ekranlardan uzak kalan oyuncu, pandemiden önce rol alığı tiyatro oyunu “Alice Harikalar Diyarında” ile göz kamaştırmıştı. Yalnızca kamera önü oyunculuğu ile değil, sahne önü oyunculuğundaki başarısı ile de kendini ispatlayan güzel oyuncunun yeni projesi de belli oldu. Serenay Sarıkaya başrollerini Burak Deniz ile paylaştığı Şahmeran’ın çekimleri için bir süredir Adana’daydı. Rumeli Hisarı'ndaki bir balıkçıdan çıkarken kameralar tarafından görüntülenen Sarıkaya, yeni projesiyle ilgili konuştu. Güzel oyuncu başrollerini paylaştığı Burak Deniz ile iyi anlaştığını belirtti. Sarıkaya sözlerine; “Her şey çok güzel gidiyor. Adana'yı çok sevdim, çok alıştım” diyerek noktaladı.

serenay

SERENAY SARIKAYA UMUT EVİRGAN’IN ARABASINDA

Geçtiğimiz akşam Rumeli Hisarı’ndaki bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen Serenay Sarıkaya’yı, magazin gündeminin iyi bildiği bir araba bıraktı. Bir süredir ismi Umut Evirgan ile anılan ünlü oyuncu bu iddiaları yalanlamıştı. Mekan çıkışında kendisini almaya gelen arabanın ise Evirgan’a ait olduğu bilgisi hızla teyit edildi. Balıkçıdan çıktığında basın mensuplarına kısa cevaplarla iş hayatını anlatan Sarıkaya, özel hayatıyla ilgili soruları yanıtsız bırakarak evine gitmeyi tercih etti. Gizli saklı aşk yaşayan ikilinin kamera karşısına ne zaman el ele çıkacağı ise merak konusu…

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal