Kızılcık Şerbeti 60. bölüm 2. fragmanı Show TV’de yayınlandı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün fragmanı ekranlara getirildi. Show TV’nin sevilen dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. İşte Kızılcık Şerbeti yeni bölüm hakkında merak edilenler…

26.04.2024-16:50 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-16:50) Kızılcık Şerbeti 60. bölüm 2. fragmanı Show TV’de yayınlandı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesiyle ekranlara damga vuran Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü her hafta Cuma günleri Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Sevilen dizisinin 60. bölüm 2. fragmanı yayınlandığı için Kızılcık Şerbeti yeni bölüm özeti, Kızılcık Şerbeti son bölüm izle gibi terimler sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Yeni bölüm fragmanında Ünal ailesi, Giray ve Doğa'nın yakınlaşmasını öğreniyor. Bu durum Fatih'i oldukça sinirlendiriyor. Alev ve Ömer arasındaki ilişki ise gerginleşiyor. Alev, Ömer'e abisiyle birlikte yaşadığını ve yakın zamanda evleneceklerini duyuruyor.

Kızılcık Şerbeti 60. bölüm 2. fragmanı Show TV’de yayınlandı: Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak?

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Kızılcık Şerbeti dizisi yeni bölüm 26 Nisan 2024 Cuma günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal