Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Konyaspor Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

Trendyol Süper Lig’de Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammülü yok. İki takım arasında oynanacak maçı milyonlarca futbol sever heyecanla takip edecek. Peki Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Konyaspor Fenerbahçe maçı nereden izlenir? İşte soruların yanıtı…

06.05.2024-16:55 - (Son Güncelleme: 06.05.2024-16:55) Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Konyaspor Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’de haftanın kapanış maçında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Ligdeki son maçında Beşiktaş’ı 2-1 ile geçen sarı lacivertliler Konya’da hata yapmayarak şampiyonluk yarışını son 3 haftaya taşımak istiyor. Konyaspor ise güçlü rakibi karşısında kazanarak kümede kalma yarışında nefes almayı hedefliyor. Peki Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Konyaspor Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 6 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Konya Büyükşehir Stadyumu’nda karşılaşacak. Kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak.

Konyaspor Fenerbahçe hakemi kim?

Konyaspor Fenerbahçe maçında Bahattin Şimşek görev yapacak. Şimşek’in yardımcılıklarını ise Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir üstlenecek.

Konyaspor Fenerbahçe maçı ne zaman ve hangi kanalda? Konyaspor Fenerbahçe maçı nereden izlenir?

Konyaspor Fenerbahçe muhtemel ilk 11’ler:

Konyaspor: Slowik, Oğuz, Adil, Damjanovic, Guilherme, Soner, Nzonzi, Cicaldau, Prip, Moreno, Ndao.

Fenerbahçe: Livakovic, Samuel, Becao (Çağlar), Djiku, Fred, Mert Hakan (Krunic), Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Kanarya’da 4 eksik

Fenerbahçe, dün öğle saatlerinde Konyaspor maçı için son antrenmanını tamamladı. Antrenmandan sonra takım, Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket ederek Konya'ya doğru yola çıktı. Sarı-lacivertli ekipte sakatlığı bulunan İsmail Yüksek ve henüz hazır olmayan Jayden Oosterwolde, İstanbul'da kaldı. İsmail Kartal'ın tercihiyle Leonardo Bonucci ve Serdar Aziz de Konya yolcusu olmadı. Kafilede yer alan oyuncular ise şunlardı: Livakovic, İ. Eğribatay, Furkan; Samuel, Mert, Djiku, Çağlar, Becao, Ferdi; Mert Hakan, Fred, Krunic, Zajc, Szymanski, İrfan Can, Efekan; King, Cengiz, Tadic, Dzeko, S. Dursun, Batshuayi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal