Kardeşlerim 127. bölüm fragmanı ekranlarda: Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak?

Seyircilerin Cumartesi akşamlarını keyiflendiren Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü için geri sayım devam ediyor. Dizi severler yeni bölümde neler olacağını öğrenmek üzere arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte Kardeşlerim 127. bölüm özeti…

04.05.2024-17:01 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-17:01) Kardeşlerim 127. bölüm fragmanı ekranlarda: Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak?

ATV ekranlarında reyting rekorları kıran Kardeşlerim dizisi her Cumartesi günü yayınlanmaya devam ediyor. Geçen hafta yaşanan olayların ardından Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü hakkındaki sorgulamalar arasında Kardeşlerim 127. bölüm özeti, Kardeşlerim 127. bölüm izle, Kardeşlerim son bölüm özeti terimleri yer alıyor.

Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak?

Gökhan'ı etkisiz hale getirerek kendilerini savunmaya çalışan Yasmin ve Aybike, bilmedikleri bir gerginlik içinde bulunurlarken, Akif ve Şevval'in Gökhan için başka bir planı vardır. Mahallede yeni işe başlayan Ayten'in patronu ise Orhan için beklenmedik biri çıkarır ortaya. Geçmişten gelen sürpriz bir misafir, Akif ve Süreyya'yı köşeye sıkıştırır. 

Kardeşlerim 127. bölüm fragmanı ekranlarda: Kardeşlerim dizisi yeni bölümde neler olacak?

Orhan'ın Cansu'ya olan tutumu ise Oğulcan'ın Ayten ve Cansu'ya yakınlaşmasına sebep olur. Süsen'in annesiyle ilgili öğrendiği gerçekler, Ömer ile olan ilişkilerinde radikal değişimlere neden olurken, Aybike ile Yasmin büyük bir şok yaşarlar.

Kardeşlerim dizisi yeni bölümü 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal