Süper Lig’de Karadeniz derbisi heyecanı: Samsunspor Trabzonspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Samsunspor Trabzonspor maçı nereden izlenir?

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Samsunspor deplasmanına çıkacak. Mücadele her iki takım için de farklı ama aynı önemi taşıyor. Peki Samsunspor Trabzonspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Samsunspor Trabzonspor maçı nereden izlenir? İşte detaylar…

04.05.2024-16:41 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-16:41) Süper Lig’de Karadeniz derbisi heyecanı: Samsunspor Trabzonspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Samsunspor Trabzonspor maçı nereden izlenir?

Süper Lig’de haftanın önemli maçlarından birisi Samsunspor ile Trabzonspor arasında oynanacak. Maç öncesinde sosyal medyada yapılan tahrik edici ve küfürlü paylaşımlar sebebiyle karşılaşmanın gergin bir havada oynanması beklenirken Trabzonspor Avrupa kupaları hedefini korumak, Samsunspor ise kümede kalma yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Futbol severler ise maçın Ne Zaman oynanacağını ve nasıl izleneceğini öğrenmek üzere internet üzerinden Samsunspor Trabzonspor canlı izle, Samsunspor Trabzonspor şifresiz izle, Samsunspor Trabzonspor maçı canlı izle Bein Sports 1 gibi terimleri sorguluyor.

Samsunspor Trabzonspor maçı ne zaman?

Samsunspor Trabzonspor maçı 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 19.00’da Samsuns Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak. Zorlu karşılaşma Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Süper Lig’de Karadeniz derbisi heyecanı: Samsunspor Trabzonspor maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak? Samsunspor Trabzonspor maçı nereden izlenir?

Samsunspor Trabzonspor maçı hakemi kim?

Samsunspor Trabzonspor maçı hakemi Abdulkadir Bitigen olacak.

Samsunspor Trabzonspor muhtemel ilk 11’ler:

Samsunspor: Okan, Zeki, Alim, Van Drongelen, Bola, Bennasser, Holse, Taylan, Tait, Emre Kılınç, Mouandilmadji.

Trabzonspor: Uğurcan, Meunier, Mendy, Denswil, Eren Elmalı, Berat, Visca, Bardhi, Pepe, Trezeguet, Onuachu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal