Kerem Aktürkoğlu transfer sezonuna damga vuracak: Galatasaray’dan ezeli rakibe transfer olacak

Galatasaray’ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nun yaz transfer döneminde sarı kırmızılıların ezeli rakibi Beşiktaş’a transfer olacağı iddia edildi.

18.05.2024-09:51 - (Son Güncelleme: 18.05.2024-17:26) Kerem Aktürkoğlu transfer sezonuna damga vuracak: Galatasaray’dan ezeli rakibe transfer olacak

24 Erzincanspor’dan Galatasaray’a 2020 yazında transfer olan ve her geçen sezon üstüne koyan bir performans gösteren Kerem Aktürkoğlu bu sezon da istatistiksel anlamda başarılı olsa da kritik maçlarda, özellikle de son haftalarda yaşadığı formsuzlukla formasını kaptırmıştı. Milli futbolcunun geçtiğimiz haftalarda menajerlik şirketini değiştirmesiyle beraber hakkındaki transfer dedikoduları arttı. Son iddia ise Süper Lig’de deprem etkisi yaratacak cinsten.

Kerem Aktürkoğlu transfer sezonuna damga vuracak

Geçtiğimiz sezon takımının şampiyonluğuna büyük katkı sağlayan milli oyuncu, 9 gol ve 12 asistlik performans sergilemişti. Bu sezon ise ligde 12 gol ve 7 asistle birlikte, tüm kulvarlarda toplamda 15 gol ve 9 asistle oynayan 25 yaşındaki başarılı futbolcu, taraftarların eleştirilerine maruz kaldı.

Dört sezon içinde 200 bin Euro olan piyasa değerini 17 milyon Euro'ya çıkaran yetenekli oyuncunun, yaz transfer döneminde gelen teklifleri değerlendirdiği ve kariyerine yurt dışında devam etmek istediği öne sürüldü.

Kerem Aktürkoğlu transfer sezonuna damga vuracak: Galatasaray’dan ezeli rakibe transfer olacak

Beşiktaş temas kuracak

Beşiktaş'ın, Galatasaray'ın kaptanlarından olan ve takımda dördüncü sezonunu geçiren Kerem Aktürkoğlu ile ilgilendiği iddia edildi. Milli oyuncunun, yurt dışındaki bir takımla anlaşma sağlayamaması durumunda Beşiktaş'a sıcak baktığı belirtildi. Ayrıca Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel'in, Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri ile görüşme yapacağı bildirildi. Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 171 maçta 11.316 dakika sahada kalmış olup, bu süreçte 44 gol ve 39 asist yaparak takımına önemli bir katkı sağladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal