Gönül Dağı 137. bölüm özeti: Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak?

TRT 1’in sevilerek takip edilen dizisi Gönül Dağı’nın 137. bölüm 2. fragmanı ekranlara geldi. Dizi severler fragmanı izlemeden önce Gönül Dağı 137. bölüm özeti araştırmalarına başladı. Peki Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

04.05.2024-16:50 - (Son Güncelleme: 04.05.2024-16:50) Gönül Dağı 137. bölüm özeti: Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Son bölümüyle milyonların nefesini kesen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Anadolu bozkırında geçen duygusal bir hikayeyi konu edinen Gönül Dağı dizisinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler internete yönelerek konu hakkında araştırma yapıyor. Peki Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Taner'i durduracak kişi, amcaoğulları arasından birinin vicdanının sesi olabilir. Belki de Ufuk'un yakalanmasıyla Taner'in intikam arayışının sona ermesi gerektiğini düşünen bir aile büyüğü veya dostu, onu durdurabilir.

Gönül Dağı 137. bölüm özeti: Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak?

Mevsim'e engel olacak kişi ise onun kararını etkileyebilecek güçlü bir duygusal bağa sahip olan birisi olabilir. Bu, ailesinden biri veya en yakın arkadaşı olabilir. Mevsim'in kararını değiştirmeye çalışacak kişi, onun duygusal olarak etkilediği birisi olacaktır.

Ali'nin tepkisi ise muhtemelen karışık olacaktır. Öncelikle, Selma'nın durumunu öğrenmek için ailesinin ondan neden sakladığını anlamak isteyecektir. Ardından, bu gerçeği öğrenmenin şokuyla başa çıkmak için bir süre zaman geçirebilir. Sonunda, sevgilisi Selma'nın yanında olmak ve ona destek olmak için harekete geçecektir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal