İşte Benim Stilim programında yarışmıştı: Yağmur Taktaş kimdir, öldü mü?

İşte Benim Stilim programıyla tanınan sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın ABD’de öldürüldüğü iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan olay sonrasında Yağmur Taktaş’ın hayatı araştırma konusu oldu. Peki Yağmur Taktaş kimdir, öldü mü? İşte detaylar…

22.04.2024-10:55 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-10:55) İşte Benim Stilim programında yarışmıştı: Yağmur Taktaş kimdir, öldü mü?

Bir dönem İşte Benim Stilim yarışma programıyla hafızalara kazınan sosyal medya fenomeni Yağmur Tektaş, ABD vatandaşı bir sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddiası sosyal medyayı karıştırdı. Yağmur Tektaş’ın ölüp ölmediği sorusu araştırılıyor.

Yağmur Taktaş öldü mü?

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş'ın ölüm haberleri sevenlerini derin bir üzüntüye boğdu. Ünlü ismin Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşarken evinde ölü bulunması, şüpheleri beraberinde getirdi ve olayın araştırılması için soruşturma başlatıldı. Taktaş'ın ailesinin, genç kadının sevgilisi hakkında geçmişte suç duyurusunda bulunması, olayın daha da karmaşık bir hal almasına neden oldu.

Adanalı sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bulunduğu evinde hayatını kaybetti. Televizyon programlarıyla tanınan Taktaş'ın cenazesi, ölüm sebebinin netleştirilmesi amacıyla yapılan otopsinin ardından memleketi Adana'ya getirildi ve defnedildi. Taktaş'ın ailesi, kızlarının cinayete kurban gittiğini düşünerek sevgilisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

İşte Benim Stilim programında yarışmıştı: Yağmur Taktaş kimdir, öldü mü?

Yağmur Taktaş kimdir?

1996 yılında Adana'da doğan Yağmur Taktaş, Adana Anadolu Lisesi'nde eğitim gördü. Spor ve moda tutkusuyla bilinen Taktaş, 2016 yılında İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı. Yarışmadaki performansıyla dikkat çeken Taktaş, İşte Benim Stilim'den sonra da modellik ve reklamcılık gibi alanlarda çalışmalarını sürdürdü.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal