Ünlü şarkıcıdan sevenlerine acı haber: Emir Yeşil kimdir, neden öldü?

Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil, sağlık sorunları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Genç bir yaşta hayata veda eden Emir Yeşil’in biyografisi ve kariyeri merak ediliyor. Peki Emir Yeşil kimdir, neden öldü? İşte yanıtı…

21.04.2024-16:52 - (Son Güncelleme: 21.04.2024-16:52) Ünlü şarkıcıdan sevenlerine acı haber: Emir Yeşil kimdir, neden öldü?

Dolapdere Big Gang grubunun eski solisti Emir Yeşil hayatını kaybetti. Yeşil’in eşi tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Emir Yeşil kimdir, neden öldü?

Emir Yeşil neden öldü?

Ünlü tiyatro, sinema ve opera sanatçısı Aslı Omağ, sevgilisi Emir Yeşil'in vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Omağ, duygusal bir paylaşımla, "Bugün sabah, sevgili Emir'imizi kaybettik" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcıdan sevenlerine acı haber: Emir Yeşil kimdir, neden öldü?

Emir Yeşil kimdir?

1981 yılında İstanbul'da doğan Emir Yeşil, müzikal yolculuğuna geniş bir tarz yelpazesiyle başladı. Heavy metal, soul, pop müziği ve funk gibi farklı türleri dinleyerek büyüdü. Sahne kariyerine sadece 16 yaşında adım atan Emir, birçok grupla birlikte performans sergiledi ve bu süreçte gitar, klavye ve davul çalmayı öğrendi.

Dolapdere Big Gang ile tanınmaya başlayan Emir Yeşil, büyük markaların organizasyonlarında sahne aldı. İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya gibi ülkelerde dünya çapında birçok kez konser verdi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal