Fenerbahçe Final Four kapısını aralamak istiyor: Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

THY Euroleague play-off turu 2. maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Monaco ile karşı karşıya gelecek. İlk maçı kazanarak saha avantajını ele geçiren Fenerbahçe ikinci maçtan da galibiyetle ayrılarak Final Four kapısını aralamak istiyor. Peki Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

26.04.2024-17:38 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-17:38) Fenerbahçe Final Four kapısını aralamak istiyor: Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Basketbolun en büyük kupası Euroleague’deki tek temsilcimiz olan Fenerbahçe Beko, play-off serisi ikinci maçında Fransız ekibi Monaco deplasmanına çıkacak. İlk maçtan 95-91 galip ayrılan sarı lacivertliler, ikinci maçtan da galip çıkarak evinde oynayacağı üçüncü maça büyük avantajla çıkmayı hedefliyor. Öte yandan Monaco Fenerbahçe maçının Ne Zaman ve hangi kanalda olacağı sorusu internet üzerinden sorgulanıyor. Peki Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Euroleague play-off serisi 2. maçında Fenerbahçe Beko deplasmanda Monaco ile 26 Nisan 2024 Cuma günü TSİ 20.00’de karşılaşacak. Zorlu mücadele S Sport ekranlarında canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Final Four kapısını aralamak istiyor: Monaco-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Monaco-Fenerbahçe Beko maçı hakemleri kimler?

Monaco-Fenerbahçe Beko maçı hakem üçlüsü Maçı Robert Lottermoser (Almanya), Gytis Vilius (Litvanya), Jordi Aliaga (İspanya) olacak.

Fenerbahçe’nin hedefi 2’de 2

Fenerbahçe, EuroLeague'deki ilk maçında Monaco'yu deplasmanda yenerek büyük bir avantaj elde etti. Normal süresi 81-81 berabere biten mücadelede, sarı lacivertli ekip 95-91'lik skorla galip gelerek seride 1-0 öne geçti. Ancak Fenerbahçe Beko'da, İstanbul'da bulunan Yiğit Hamza Mestoğlu'nun sakatlığı nedeniyle bu karşılaşmada forma giyemeyeceği belirtildi.

Tedavi süreci devam eden Johnathan Motley'in yanı sıra, Play-off serisinin ilk maçında sakatlık yaşayan Scottie Wilbekin ve Tarık Biberovic'in durumları ise maç saatinde netlik kazanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal