Sosyal medyadaki görüntüleri gündem oldu: AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışma esnasında kendini yere attığı görülen AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe’nin hayatı ve siyasi kariyeri merak edildi. Peki AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe kimdir, hangi görevlerde bulundu? İşte detaylar…

26.04.2024-17:18 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-17:18) Sosyal medyadaki görüntüleri gündem oldu: AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe kimdir, hangi görevlerde bulundu?

AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe’nin sosyal medyadaki görüntüleri tartışma konusu oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışma sırasında saldırıya uğradığını iddia eden Efe, kendisini yere attı. Olay, sosyal medyada gündem olurken AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe kimdir, hangi görevlerde bulundu? sorusu arama motorlarında en çok sorgulanan sorulardan birisi oldu.

İbrahim Efe kimdir?

İbrahim Efe, 1976 yılında İzmit'te dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İzmit Mimar Sinan İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. Adalet Bölümü'nden mezun olan Efe, ardından İzmit Tavşantepe Mahalle Muhtarı olarak iki dönem görev yaptı. Bu süreçte Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı gibi önemli pozisyonlarda bulundu. 

Sosyal medyadaki görüntüleri gündem oldu: AK Parti 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe kimdir, hangi görevlerde bulundu?

Sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alarak Tavşantepe Spor Kulübü'nde eski başkan yardımcılığı ve İzmit Kent Konseyi'nde Yürütme Kurulu Üyeliği gibi görevler üstlendi. Son olarak AK Parti'nin 28. Dönem Kocaeli Milletvekili adayı oldu.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal