Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragmanı Star TV’da: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde Seyran’ın başına gelen olaylar izleyenlerin Yalı Çapkını 67. bölüm hakkında araştırmalar yapmasına neden oldu. Dizi severler Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragmanını izlemek üzere arama motorlarına yöneldi. İşte detaylar…

26.04.2024-17:00 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-17:00) Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragmanı Star TV’da: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ile Binnur Kaya gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin 67. bölümü Star TV ekranlarında milyonlarca izleyenin nefeslerini kesmeye devam ediyor. Yayınlanan son fragmanda Seyran’ın fiziksel saldırıya uğradığına dair ifadeler seyircileri oldukça heyecanlandırdı. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Ferit ve Seyran, büyük bir tehlike altındayken, Akın beklenmedik bir hamlede bulunur. Ölümle yüz yüze gelen Seyran, yaşadığı travmatik acıların izlerini silmeye çalışır. Evden kovulan ve zor durumda olan İfakat ise ne yapacağını düşünürken, Halis Ağa'yla karşı karşıya gelir ve uzun süredir sakladığı bir gerçeği açıklar. 

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Kaya, Suna'ya kötü bir haber verirken, Esme ve Kazım arasında geçmişte konuşulmamış konular açığa çıkar. Seyran'ın acıları karşısında ne yapacağını bilemeyen Ferit, çaresiz hisseder kendini. Her şeyin sona erdiğini düşünürken, intikam peşinde olan yeni bir düşman, Ferit'i büyük bir endişeye sürükler.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal