Aktüel ürünleri kaçırmak istemeyenlerin gündeminde: BİM kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2024? (BİM çalışma saatleri)

Türkiye’nin önemli süpermarket zincirlerinden BİM, her hafta sayısız aktüel ürünü raflarına taşıyor. Avantajlı fiyatlara sahip olan bu ürünleri tükenmeden satın almak isteyenler ise BİM çalışma saatleri hakkında araştırma yapıyor. Peki BİM kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2024? İşte detaylar…

26.04.2024-17:09 - (Son Güncelleme: 26.04.2024-17:09) Aktüel ürünleri kaçırmak istemeyenlerin gündeminde: BİM kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2024? (BİM çalışma saatleri)

Kaliteli ve uygun fiyatlı birçok ürünü her hafta aktüel indirimler başlığı altında satışa sunan BİM’in çalışma saatleri vatandaşların gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Türkiye’nin dört bir yanında onlarca şubesi bulunan BİM’in ne zaman açılıp ne zaman kapandığını öğrenmek isteyenler internete yönelerek BİM çalışma saatleri 2024, BİM açılış saati, BİM kapanma zamanı gibi terimleri sorguluyor.

BİM kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2024?

BİM marketleri, hafta içi her gün sabah 09.00'da kapılarını açıyor ve akşam saat 21.00'e kadar hizmet veriyor. Aktüel indirimler kataloğunda yer alan ürünlerden faydalanmak isteyen müşteriler, erken saatlerde mağazalara gelerek sınırlı sayıda bulunan ürünleri kapabilirler.

Aktüel ürünleri kaçırmak istemeyenlerin gündeminde: BİM kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2024? (BİM çalışma saatleri)

BİM marketlerinin kapanış saati çoğunlukla akşam saat 21.00'dir, ancak bazı mağazalarda bu saat dakika bazında değişiklik gösterebilir.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal