24.03.2022-15:43 (Son Güncelleme:28.01.2023-12:54)


1

Survivor’da Yunan ve Türk takımları ise bir araya gelerek zaman zaman yarışmalar düzenliyorlar.



2

Survivor Yunanistan’da bulunan Marialena Roumelioti ve Sakis Katsoulis Survivor yarışmasına katılmadan önce bir birliktelik içerisinde oldukları kanıtlanmıştı. Survivor'a katılmadan önce ilişkilerini sonlandıran yarışmacılar, yarışma içerisinde birbirlerini görünce şaşkınlık yaşıyor ve tekrar ilişkiye başlamaya karar veriyorlar.



3

Marialena Roumelioti ve Sakis Katsoulis adada her gece birlikte uyuyorlar ve yarışmacıların dediklerine göre uyku sırasında bir takım sesler çıkıyor. Bu iddiaların üzerine yapım ekibi tarafından Marialena'ya hamilelik testi yapılıyor. Ve gelen test sonucu yüzünden ortalık karışıyor!



4

Yaşanan skandal sonrası gözler programın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya çevrildi.



5

Test sonucu ise negatif çıktı. Sakis ve Marialena ise bu duruma çok sevindiler! Aileler ise olaya el atarak açıklama yaptı. 'O yarışmadan çekileceksiniz' yorumunda bulundular. Acun Ilıcalı sayesinde ekranlara gelen Survivor Yunanistan yarışmasında böyle bir olaydan sonra Acun Ilıcalı Survivor yarışmasını yayından kaldırır mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi yayın hayatına devam mı ettirir bu konu hakkında henüz bir bilgi yok. Ilıcalı'dan olayla ilgili bir açıklama da henüz gelmedi. Yarışmacıların akıbeti ne olacağı ise hayranlar tarafından merak edilen konular arasında yerini aldı.



6



7

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr