Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen Çiftinin Gizli Buluşma Yeri İfşa Oldu

Son yıllarda ilişkileriyle de magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, son olarak Umut Evinger ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. İkilinin gizlice buluştukları yer ortaya çıktı.

06.09.2021-16:45 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-17:06)

Oyunculuğu kadar yaşadığı ilişkilerle de magazin dünyasının gündeminde olan Serenay Sarıkaya’nın, son olarak Tuğba Büyüküstün’ün eski aşkı Umut Evirgen ile beraber olduğu iddia edildi. Ortaya atılan iddia sonrası ise aşklarını gizli yaşayan ikilinin gizlice buluştukları yer ifşa oldu. 

SERENAY SARIKAYA VE UMUT EVİRGEN’İN GİZLİ AŞK YERİ İFŞA OLDU

Tuğba Büyüküstün’le yaşadığı aşkla magazin gündemine düşen işletmeci Umut Evirgen, Büyüküstün’le dolu dizgin giden aşklarının bitmesiyle, mutluluğu oyuncu Melisa Şenolsun’la bulmuştu. İlişkilerini gönüllerince yaşayan çift, geçtiğimiz haftalarda sessiz sedasız ayrılmıştı. Ayrılığın ardından ortaya atılan iddia ise herkesin kafasını karıştırdı. Çağatay Ulusoy’un yakın arkadaşı olan işletmeci Umur Evirgen’in Serenay Sarıkaya’ya gönlünü kaptırdığı, ikilinin aşk yaşamaya başladığı haberleri yayılmaya başladı. 

İlişkileri hakkında sesiz kalan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde, sevgilisinin mekanı Gizli Kalsın’a gittiği belirtildi. Görüntü vermek istemeyen çiftin mekanı kapattığı öğrenildi. Çalışanlara talimat veren işletmeci, o dakikadan sonra içeriye kimseyi aldırmadığı iddia edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal