Yıldız Futbolcu Cenk Tosun Saray Yavrusu Evi İçin 18 Milyon TL Ödedi

Beşiktaş taraftarının sevdiği isimlerden Cenk Tosun, transfer olduğu Everton takımının ardından İstanbul Acarkent’te kendine yeni bir ev aldı.

06.09.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 06.09.2021-16:00)

Beşiktaş’ta ‘Tosun Paşa’ lakabı ile bir dönem top koşturan Cenk Tosun, geçtiğimiz yıllarda İngiltere’nin Premier League takımlarından Everton'a transfer oldu. Sık sık Türkiye’ye gelen Tosun, ülkesinde ki yeni yuvasını İstanbul Acarkent’te kurdu. Sevilen futbolcunun 18 milyon TL’ye sarayı andıran ev aldı.

CENK TOSUN SARAY YAVRUSU EVİ İÇİN 18 MİLYON TL ÖDEDİ

Türk futbolunun sevilen isimlerinden Cenk Tosun, ailesi ile beraber yaşayacağı saray için kesinin ağzını açtı. İstanbul’dan vazgeçemeyen ünlü futbolcu, yeni evi için tam 18 milyon TL’yi gözden çıkardı. Hürriyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, ailesi için saray yavrusunu andıran bir ev alan Tosun, evi eşi Ece Tosun’un zevkine göre dekore ettirmeye başladı. Tosun’un eşinin bir dediğini iki ettirmediği belirtilirken, yeni evin dekoru için ise 15 milyon TL harcadığı konuşuluyor.

cenk tosun 

Geçtiğimiz yıl Everton'dan kiralık olarak Beşiktaş'a gelen sevilen futbolcu, nisan ayında çok ciddi bir sakatlık geçirmiş ve çok sevdiği futboldan bir yıl boyunca uzak kaldı. Sakatlık dönemin ülkesinde geçirmeyi tercih eden Tosun, tedavisini tamamlayıp yeniden bireysel antrenmanlarla ısınma turlarına başlamış. Ocak ayında Everton'da yeniden top oynayacak olan yıldız futbolcu, bu süreci yeni evinde dinlenerek ve bol bol antrenman yapmayı planladığı konuşuluyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal