Survivor’da şaşkına çeviren veda: Survivor All Star kim elendi 24 Nisan 2024?

Survivor All Star’da büyük final giderek yaklaşırken 24 Nisan 2024 tarihinde yayınlanan bölümde Merve, Berna, Damla ve Aleyna eleme düellolarında mücadele etti. Peki Survivor All Star kim elendi 24 Nisan 2024? İşte yanıtı…

25.04.2024-11:19 - (Son Güncelleme: 25.04.2024-11:19)

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star 2024’te dün yayınlanan bölümde eleme heyecanı yaşandı. Milyonlarca izleyenin akşam saatlerinde ekranlara kilitlendiği anlarda eleme düelloları Merve, Berna, Damla ve Aleyna arasında yapıldı. Nefes kesen düelloların ardından elenen isim ortaya çıktı. Peki Survivor All Star kim elendi 24 Nisan 2024?

Survivor All Star kim elendi 24 Nisan 2024?

Survivor All Star'da heyecan dorukta! Eleme potasına giren Merve, Berna, Damla ve Aleyna, zorlu bir eleme düellosuna giriştiler. Performanslarına göre ilk mücadeleyi Aleyna ve Damla Can yaptı. Bu turu 5-1'lik skorla kazanan Damla Can, eleme potasından kurtulmayı başardı. İkinci karşılaşmada ise Berna ile Merve karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelede 5-3'lük skorla kazanan Merve, bir üst tura çıkmayı başardı. Son etapta ise Berna ve Aleyna kaldı.

Survivor’da şaşkına çeviren veda: Survivor All Star kim elendi 24 Nisan 2024?

Aleyna ile Berna arasında kavga

Üçüncü ve son etapta Aleyna ile Berna arasında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Final etabında her iki yarışmacı da galibiyet için büyük bir çaba sarf etti. Ancak son sayıyı alan Aleyna, mücadeleyi 5-1'lik skorla kazanarak bir üst tura çıktı ve Berna'nın Survivor macerası sona erdi. Ancak eleme düellosu sırasında Aleyna ve Berna arasında bir tartışma yaşandı. Aleyna'nın sözleri tansiyonu yükseltti ve Berna'nın tepkisiyle kavgaya dönüştü. Neyse ki, diğer yarışmacılar araya girerek durumu kontrol altına aldı ve olay büyümeden önlendi.

Şu kızın yanında durmak istemiyorum

Survivor’a veda eden Berna, Aleyna’ya yönelik şu sözlere yer verdi:

"Seramonide ben Aleyna'dan haz etmediğimi söyledim. İçerlemiş heralde, öyle çıkmış maçlara. Olabilir problem değil. Ben gerçekten ilk geldiğimde kırmızı takımdaydım ve zor zamanlar geçirdim. Sebebi var yada yok. Önemi yok. Kendisi sürekli mobbing yapıldığını söylüyordu zamanında... Gün geldi seramonilerde durduğumuzda 'ben şu kızın yanında durmak istemiyorum' diyerek diğer tarafa giderdi. Bu da benim çok ağarıma giderdi. Ben o yüzden ondan haz etmiyorum. Gördüğüm şeyler bana göre ters, bu benimle ilgili... Onu sevmediğim için ya ben onu ya o beni eve gönderecekti böyle oldu. Ben ondan haz etmiyorum. Kazandığı için tebrik ediyorum. Ben buradan gideceğim ailemle kavuşacağım bu güzel birşey... Ben ondan haz etmiyorum, sevmiyorum. Onun egosu yere çaktıracak onu."

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal