Serenay Sarıkaya Şimdi de Tuba Büyüküstün'ün Eski Sevgilisi Umut Evirgen ile Birlikte!

Tuba Büyüküstün'ün bir dönem uzunca aşk yaşadığı, Umut Evirgen ile ilişkisini bitmişti. Biten ilişki sonrası Umut Evirgen Melisa Şenolsun ile ilişkiye başlamıştı. Şimdide Ünlü yönetmen Serenay Sarıkaya ile alınıyor!

31.08.2021-10:07 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-10:25)

Tuba Büyüküstün'ün bir dönem uzunca aşk yaşdadığı  Umut Evirgen ile ilişkisi bitmişti. Biten ilişki sonrası Umut Evirgen Melisa Şenolsun ile ilişkiye başlamıştı.

Melisa Şenolsun ile ilişkisini de yeni noktalayan ünlü işletmecinin ayrılık sebebi ise, Tuba Büyüküstün'e bayramda mesaj atmasaydı. Melis Şenolsun ise ona mesaj atmasını istememiş ve kıskançlık krize girmişti ve ilişkisini noktalamıştı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN'ÜN ESKİ SEVGİLİSİ SERENAY SARIKAYA İLE BİRLİKTE

Ünlü Komedyen Cem Yılmaz'la ayrıldıktan sonra iş insanı Haldun Demirhisar'la da anılan Serenay Sarıkaya'nın,şimdilerde ise Tuba Büyüküstün'ün eski sevgilisi Umut Evirgen'e kaptırdığı söylendi...

Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun ile yaşadığı aşklarla adını duyuran Umut Evirgen'in, gönlünü bu sefer Serenay Sarıkaya'ya kaptırdığı iddia edildi. İşletmecinin  Emirgan'daki mekanında bir  araya gelen çift aşklarını  gizliyor! Evirgen'in, geçtiğimiz günlerde Baltalimanı'nda kaza yapan Serenay Sarıkaya'ya kendi aracını yolladı.  Yönetmenin eskiden Serenay Sarıkaya'nın önceki sevgilisi Çağatay Ulusoy ile de yakı arkadaş olması en dikkat çeken ve şaşırtıcı gelişme oldu!

Ayrıca yönetmenin, Sarıkaya'nın eski sevgilisi Çağatay Ulusoy'la da yakın arkadaş olması bir diğer dikkat çeken detay oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal