Usta Tiyatrocu Ferhan Şensoy Hayatını Kaybetti!

Türk tiyatrosunun sevilen ismi hayatını kaybetti. Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy uzun süredir kalp damar sağlığı ile ilgili tedavi görüyordu. 2 Temmuz'da iç kanama nedeni ile yoğun bakıma alındı. 70 yaşında hayata gözlerini yumdu.

31.08.2021-09:04 - (Son Güncelleme: 31.08.2021-11:29)

Gelen bir son dakika haberine göre usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hayatını kaybetti!

Duayen Tiyatrocu Ferhan Şensoy 70 yaşında hayata gözlerini yumdu... Ölüm haberini kızı Müjgan Şensoy şu notla paylaştı... ' Babam Uçtu Göklere...'

FERHAN ŞENSOY HAYATINI KAYBETTİ

Orta oyuncusu İsmail Dümbüllü'nün Münir Özkul'a devrettiği, Hasan Efendi'nin kavuğunu, Ferhan Şensoy 2016 yılında Rasim Öztekin'e teslim etmişti. Ferhan Şensoy, kavuğunu teslim ettiği Rasim Öztekin'den 5 ay sonra hayatını kaybetti.

Türkiye tiyatrosunun usta ismi Ferhan Şensoy, Öğrenilen bilgiye göre,  2 Temmuz'da iç kanama nedeniyle hastaneye yatırılan Şensoy, bir süredir İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi görüyordu. Ünlü tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy, 70 yaşında hayata veda etti. Duayen sanatçı geçtiğimiz haziran ayında anjiyo geçirmişti. Anjiyoya bağlı olarak gelişen komplikasyonlar nedeniyle tedavi görüyordu. Uzun süredir kalp damar sağlığı sorunları yaşıyordu. Solunum yetmezliği sebebi ile yaşama veda etti.

Usta tiyatrocunun kızı Derya Şensoy da Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'Çok ama çok üzgünüm. Seni çok seviyorum babacım'  ifadelerini kullandı.

Ünlü Orta oyuncuları Twitter hesapları üzerinden  yaptığı açıklamada duayen Ferhan Şensoy'un ölüm haberini şu sözler ile paylaştı:' Tiyatromuzun kurucusu, ustamız Ferhan Şensoy’u, dün gece, bir süredir tedavi gördüğü hastanede, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Tüm sevenlerinin başı sağolsun'. notunu düştüler.

FERHAN ŞENSOY'UN ÖLÜMÜNE DAİR HASTANEDEN GELEN AÇIKLAMA

İstanbul Tıp Fakültesi'nden yapılan açıklamada, ' Uzun süredir kalp-damar hastalıkları ve metabolik hastalıklarla ilgili farklı hastanelerde tedavi gören, ülkemizde yetişen en önemli tiyatroculardan olan, meddahlık geleneğinin simgesi kavuğu 30 yıla yakın süre taşıma onuruna sahip Ferhan Şensoy dün gece sabaha karşı İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde ciddi kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle vefat etmiştir. Tüm sanatseverlere ve ailesine baş sağlığı ve sabır dileriz.' denildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal