Kıraç, Konserinde Yere Düşmekten Son Anda Kurtuldu

Kıraç, Gebze’de verdiği 30 Ağustos konserinde sahneye çıkarken merdivenlere takıldı. Şarkıcı hızla toparlanarak olası daha büyük bir kazayı önledi.

30.08.2021-20:00 - (Son Güncelleme: 30.08.2021-20:00)

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi tarafından 30 Ağustos konseri düzenlendi. Konser Gebze Metin Oktay Stadı’nda gerçekleşti. Bu konserde Rock müziğin sevilen ismi Kıraç da sahne aldı. 30 Ağustos coşkusunu yüzlerce hayranı ile yaşayan Kıraç, en sevilen şarkılarını seslendirdi.

Alanı dolduran vatandaşlar telefonların ışıkları ile beraber Kıraç’ın şarkılarına eşlik etti. Özellikle pandemi döneminde kısıtlamalar sebebi ile konserler de yasaklanmıştı. Normalleşme ve artan aşılanma oranları ile beraber şarkıcılar da hayranlarıyla sahnede buluşmaya başladı.

HEMEN TOPARLANDI

Kıraç, sahneye çıkacağı anlarda yaşadığı coşkuyla beraber sahneye koşarak çıkmaya çalıştı. Bu sırada ise şarkıcının ayağı merdivenlere takıldı. Kıraç, son anda düşmekten kurtuldu. Devamında ünlü şarkıcı hemen toparlanarak hiçbir şey olmamış gibi konserine devam etti. Kıraç’ın yaşadığı bu an ise seyircilerden birinin telefonuna saniye saniye yansıdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal