Survivor Aycan'dan Nisa Bölükbaşı Açıklaması Geldi

Survivor yarışmasına katılan ünlü futbolcu Aycan Yanaç, bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının konuğu oldu. Sercan Yıldırım ile birlikte katıldığı programda gündem olacak açıklamalar yapıldı.

26.01.2021-16:44 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-16:44) Survivor Aycan'dan Nisa Bölükbaşı Açıklaması Geldi

Survivor yarışmasının en önemli yarışmacılarından olan olan Aycan Yanaç ve Sercan Yıldırım bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Survivor yarışmasının bir önceki sezonunda oldukça önemli ve dikkat çekici olayların başrolünde yer alan iki isim yaşananlara dair şok eden açıklamalar yaptı. 

Survivor Aycan’ın son görüntüsü ise izleyenlerin dikkatlerinden kaçmadı. Demet Akalın, Aycan’a 'Gittikçe daha mı güzelleşiyorsun, zaten güzel kızsın da maşallah' dedi. Aynı zamanda Akalın, Aycan’a sevgilisi olup olmadığını yönünde bir soru yöneltti. Aycan’ın 'hayır yok' yanıtı Akalın’ı tatmin etmedi. 

TEK TARAFLI DEĞİLDİ

Sercan Yıldırım, adada Nisa ile yaşananlara Aycan’ın şahit olduğunu belirtmişti. Aycan ise konuyla ilgili olarak, Survivor’da Nisa ve Sercan arasındaki durumu öncesinden anladığını, tek taraflı olmadığını ve bunların karşılıklı yaşandığını söyledi. Bunların büyük bir şey de olmadığını söyleyen Aycan 'orada olan orada kaldı, bitti' ifadesini kullandı. Sercan ise son olarak Barış ve Nisa’ya mutluluklar diledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal