Survivor Sergen Bayar Kimdir? Sergen Bayar Hangi Takımda?

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışması Survivor yarışmacılarından Sergen Bayar'ın kim olduğu merak ediliyor. Survivor 2021 ekibinde yer alan Sergen Bayar kimdir? Sergen Bayar hangi takımdadır?

18.01.2021-15:08 - (Son Güncelleme: 18.01.2021-15:08) Survivor Sergen Bayar Kimdir? Sergen Bayar Hangi Takımda?

Survivor yarışmasına dahil olan Sergen Bayar'ın kim olduğu merak ediliyor ve programın takipçileri tarafından araştırıyor. Survivor Sergen Bayar kimdir? Sergen Bayar hangi takımda? Sergen Bayar kaç yaşındadır, mesleği nedir?

SURVIVOR SERGEN BAYAR KİMDİR?

Survivor 2021'de izleyici ile buluşan Sergen Bayar'ın kim olduğu araştırılıyor. Yarışmaya hızlı bir giriş yapan Sergen Bayar dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

SURVIVOR SERGEN BAYAR KAÇ YAŞINDA?

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Spor Bilimleri Fakültesi’nde eğitim gören Sergen Bayar, 23 yaşındadır.

SURVIVOR SERGEN BAYAR MESLEĞİ NEDİR?

İstanbul’da kişisel gelişim ve fitness antrenörlüğü yapmaktadır.

Yarışmaya katıldığı gibi parkurda yarışan Sergen, parkurdaki hızı ve gösterdiği performans ile Acun Ilıcalı'ya ve diğer yarışmacılara adeta büyük şok yaşattı. Sergen'in yarıştığı parkurdaki hızından bahseden Ilıcalı 'Müthiş bir parkur hızı var. Survivor tarihine geçti' ifadeleri ile şaşkınlığını dile getirdi.

Survivor Sergen, 2021 Survivor yarışmasına yedek yarışmacı olarak katılmıştır. Sergen Bayar modellik ve spor eğitmenliği yapmaktadır. Bayar, Instagram adresi üzerinden yaptığı paylaşımları ile dikkat çekmektedir. Spor yaparken yüklediği fotoğrafları takipçilerine sunarak beğenileri üstüne toplamaktadır. Ünlüler takımına dahil olan Sergen Bayar şimdiden Survivor 2021 yarışmasının iddialı isimleri arasına adını yazdırdı.

SURVIVOR SERGEN BAYAR INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Survivor Sergen Bayar’ın Instagram adresi: SergenBayar @srgnbayar şeklindedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal