19 Ocak Survivor Kim Elendi?

Ekranların sevilen yarışması Survivor 2021'de eleme adayları belli oldu. Ünlülerden İlayda, Gönüllülerden ise Sancakay eleme adayı olmuştu. Üçüncü eleme adayının belli olmasının ardından adaya veda edecek isim belli oldu. Peki, Survivor'da kim elendi? 19 Ocak Survivor elenen isim kim oldu?

20.01.2021-13:46 - (Son Güncelleme: 20.01.2021-13:46) 19 Ocak Survivor Kim Elendi?

TV8 ekranlarının mücadele dolu yarışması Survivor'da heyecan sürüyor. Ünlüler ve gönüllüler takımları arasında SMS sıralamasında en düşük olan yarışmacı adaya veda edecekti. 

SURVIVOR KİM ELENDİ?

Ekranların uzun soluklu yarışması Survivor, yine özel bir bölüm ile izleyicisiyle buluştu. Heyecanla geçen yarışmalarda yarışmacılar üstün performans gösterdi. Haftanın ilk dokunulmazlık ödülünü gönüllüler kazanırken, ikinci dokunulmazlık ödülünü ise ünlüler kazandı.

SURVIVOR'DA ELENEN İSİM KİM OLDU?

Survivor 2. haftasında eleme potasında Dilara ve Sancakay vardı. Ünlüler ve Gönüllülerden SMS birincisi tarafından söylenen iki isim ile birlikte haftanın eleme adayları da netlik kazandı. Böylece haftanın eleme adayları İlayda, Sancakay, Dora, Öykü oldu. Bu isimler arasında en az SMS oyu alan Sancakay Survivor'a veda eden isim oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal