Survivor İlayda Şeker Kimdir?

TV8 ekranlarında her sene yayınlanan ve izleyiciyi ekran karşısına kilitleyen Survivor, bu sene de reyting rekortmeni olmaya devam ediyor. Survivor 2021'in kadrosundaki gönüllü takımı da yine ilgi çeken konulardan biri oldu. Peki Survivor İlayda Şeker kimdir? Survivor İlayda kaç yaşında?

26.01.2021-09:38 - (Son Güncelleme: 26.01.2021-09:38) Survivor İlayda Şeker Kimdir?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı ve çekimlerinin Dominik Cumhuriyeti'nde devam ettiği Survivor 2021, bu sene de gündeme damga vurdu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da iki takımın hayatta kalma savaşı ve birbirleriyle olan mücadelesini konu alan Survivor'ın kadrosu da çok konuşulan konulardan biri oldu.

Kullanıcıların en çok merak ettiği isimlerin başında Survivor 2021'in gönüllü ismi İlayda Şeker geldi. Sempatik tavırlarıyla ve ilginç kişiliğiyle dikkat çeken İlayda Şeker'in kim olduğu ve kaç yaşında olduğu en çok sorulan sorular arasında yer aldı. Survivor İlayda Şeker kimdir?

 SURVİVOR 2021 İLAYDA ŞEKER KAÇ YAŞINDA?

Ada hayatına gönüllü takımında başlayan İlayda Şeker, 1994 yılında Nevşehir'de doğdu. 18 yaşına gelene kadar ailesi ile birlikte Nevşehir'e bağlı Ürgüp ilçesinde yaşadı. Daha sonra Sakarya Üniversitesinde eğitimini tamamlayarak İstanbul'daki dedesinin yanında yaşamaya başladı. Survivor 2021'in sempatik yarışmacısı İlayda, Survivor'a katılmadan önce farklı alanlarda çalıştığını ancak şu anda bir işte çalışmadığını dile getirdi. Renkli kişiliği ile dikkatleri üzerine çeken İlayda Şeker, sporcu kimliğine sahip olduğunu söyledi. Survivor 2021 tanıtımlarında, ‘Hiçbir oyun oynanmadan ne kazanılır ne de kaybedilir. Ben bu oyunu kaybetmeye değil, kazanmaya geliyorum' diyerek iddiasını ortaya koydu.

SURVİVOR İLAYDA ŞEKER'İN INSTAGRAM ADRESİ NE?

Survivor 2021'in gönüllü takımdan yarışmaya dahil olan Survivor İlayda Şeker, ilk bölümde yapılan konseyde takım arkadaşları tarafından rakip takım olan ünlüler takımına gönderildi. Kullanıcıların en çok merak ettiği bir başka konu ise Survivor İlayda Şekerin Instagram adresi oldu. Instagram'daki hesabına şu anda erişim sağlanamamaktadır. Genç yarışmacının Instagram hesabı  'ılayda.13.seker' olarak bilinmektedir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal