Hercai Dizisi Azize'si Ölecek Mi?

ATV ekranının sevilen dizisi Hercai'nin son bölümü yürekleri ağıza getirdi. İzleyicinin merakla sorduğu sorulardan biri Azize ölecek mi? Peki Hercai dizisinin Azize'si ölecek mi?

23.02.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-17:50) Hercai Dizisi Azize'si Ölecek Mi?

Hercai her pazar akşamı yayınlanan yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitliyor. Hercai dizisinin sevilmeyen karakteri Azize karakterinin ölüp ölmeyeceği merak ediliyor. Hercai dizisinin Azize ölecek mi? 

HERCAİ AZİZE ÖLECEK Mİ? 

Hercai dizisinin kötü karakteri Azize, Dilşah tarafından bıçaklanır. Bu olaya şahit olan Reyyan ne yapacağını bilemez. Bu bölümün ardından izleyiciler Azize öldü mü diye araştırmaya başladı. Dilşah, Azize'nin yaptıklarına bir son vermek ister ve bıçaklar. Oğluyla geçireceği yılları çalan Azize'ye Dilşah bir ceza biçer.  Miran olup biten olaylar sonrası adeta şaşkına dönmüştür ama yine de babasına yardım etmek istemektedir. Miran, Reyyan’a oldukça tepkilidir bunun sebebi kendisinin bilip ona söylememesidir. Miran Reyyan’ın bu olup bitenleri başından beri kendisine anlatılması gerektiğini düşünmektedir. Cihan ailesini alıp Mardin’i terk etmek istedi buna herkesin tepkisi ne olacak? İşlerin iyice karıştığı konakta bu akşam yayınlanacak bölümle bütün dizi severler sorularına cevap bulabilecek. Hercai'nin her bölümü merakla beklenmektedir. Yeni bölümleri ile Hercai her pazar ATV ekranlarında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal