Hercai Dizisinden Harun Neden Ayrıldı?

ATV'nin 3. sezondur ilgi ile takip edilen dizisi Hercai'den kötü bir haber geldi. Hercai dizisinin Harun'u diziden ayrılıyor mu?

20.02.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 20.02.2021-14:30) Hercai Dizisinden Harun Neden Ayrıldı?

Konusu ve oyuncuları ile büyük beğeni toplayan Hercai dizisinden bir ayrılık yaşanacak. Dizinin Harun'u diziye veda etmeye hazırlanıyor. Peki Hercai'nin Harun'u neden diziden ayrıldı? 

HARUN HERCAİ'DEN AYRILIYOR MU?

Hercai dizisinde Harun karakterine hayat veren oyuncu Ahmet Kayakesen dizinin 55. bölümünde diziye veda ediyor. 3. sezondur büyük bir ilgi ile izlenip takip edilen Hercai dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılmıştı. Katılan yeni kişilerin dışında diziye veda eden karakterlerde de var. Onlardan biri Harun oldu. Rolü bittiği için diziden ayrılan Harun’un yerine Hercai'ye farklı karakterler dahil olacak. 

HERCAİ NEDEN PAZAR GÜNÜNE ALINDI?

Ay Yapım ve ATV arasındaki sözleşme gereği dizi cuma gününden pazar gününe alındı. Bu değişiklik sonucunda Hercai izleyicileri dizinin 4. sezonunun olup olmayacağını merak etti. Reyting oranlarının düşmesi nedeniyle pazar gününe alınan dizi için bu bir avantaj olabilir. Ayrıca dizinin 4. sezonu da çekilecek.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal