Hercai Gül Hanım Diziden Ayrılıyor mu?

ATV ekranının sevilen dizisi Hercai'den izleyicileri şok eden bir haber daha geldi. Dizinin çocuk karakteri Gül Hanım'ın diziden çıkacağı iddia edildi. Peki Hercai Gül Hanım diziden ayrıldı mı? Hercai Gül Hanım nerede?

29.01.2021-09:56 - (Son Güncelleme: 29.01.2021-09:56) Hercai Gül Hanım Diziden Ayrılıyor mu?

Yayınlandığı günden beri reyting rekortmeni olmaya devam eden Hercai'de bir ayrılık daha yaşandı. Özellikle son sezonda sürekli ayrılık haberleri gelmesi seyirciyi üzerken son ayrılan isim Harun karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen olmuştu.

HERCAİ GÜL HANIM AYRILIYOR MU?

Ancak dizi izleyicileri bu haberin ardından yeni bir ayrılık haberi ile şok yaşadı. Dizinin çocuk oyuncusu Ebrar Demirbilek'ten de ayrılık haberi geldi. Peki Hercai Gül Hanım neden ayrılıyor? Hercai Gül Hanım diziden neden ayrıldı?

HERCAİ GÜL HANIM NEDEN AYRILIYOR?

Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in yer aldığı Hercai, ilk 2 sezonu ile Cuma günlerinin en çok izlenen dizisi olmuştu. Ancak içinde bulunduğu 3. sezon istenilen etkiyi yaratamamış ve reytingler düşmeye başlamıştı.

Düşen reytingleri yükseltmek için hikayede bazı değişiklikler yapılmıştı. Ayrıca dizinin yayın günü değirilmiş, dizi Pazar günleri yayınlanmaya başlamıştı. Ancak son gelen ani haber ile dizide Gül karakterini canlandıran Ebrar Demirbilek'in diziye veda edeceği öğrenildi.

50 bölüm boyunca dizide bulunan küçük oyuncunun diziden ayrılma nedeni için Mardin'de çekimlerin sürmesinden dolayı eğitim hayatının aksaması olarak düşünülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal