Hercai Dizisine Yeni Giren Oyuncu Kim?

ATV'nin sevilen dizisi Hercai'ye yeni bir oyuncu dahil oldu. Senarist değişikliğinin ardından gelen bu haber dizinin izleyicileri tarafından heyecanla karşılanırken yeni oyuncunun kim olduğu merak konusu oldu. Peki Hercai dizisine yeni giren oyuncu kim?

25.01.2021-14:37 - (Son Güncelleme: 25.01.2021-14:37) Hercai Dizisine Yeni Giren Oyuncu Kim?

55. bölüm itibarı ile dizinin senaristi Feraye Şahin'in ayrılmasıyla hikayede değişiklikler yaşandı.Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği ATV'nin reyting rekortmeni dizisi olan Hercai, kadrosuna yeni bir kadın oyuncu dahil etti. Daha önce Kanal D'de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinin başrol oyuncusu olan genç ve başarılı oyuncu Sera Kutlubey, dizinin kadrosuna yeni katılan kadın oyuncu oldu.

HERCAİ'NİN YENİ KARAKTERİ KİM?

Diziye 'Azra' karakteri ile girecek olan Sera Kutlubey, dizide Dilşah Hanım'ın manevi kızı olarak rol alacak. Dizide nasıl bir etki bırakacağı ve nasıl bir karakter hikayesine sahip olacağı sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı. Dizide Miran ve Reyyan çifti için tehdit olup olmadığı da merak edilen bir başka konu oldu.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

Kanal D'de yayınlanan ve geçtiğimiz sene final yapan Zalim İstanbul dizisinin Cemre'si olarak tanıdığımız Sera Kutlubey, 1994 yılında İstanbul'da doğmuştur. Ünlü oyuncu Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon dersleri almıştır. 2016 yılında rol aldığı Kehribar dizisi ile ekranlarla tanışan Kutlubey, daha sonra Babam ve Ailesi dizisinde de oynamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal