Tövbeler Olsun Dizisi Final Günü Ne Zaman?

TRT1'in sevilen yapımı Tövbeler Olsun dizisinin finaline sayılı bölüm kaldı. Peki Tövbeler Olsun dizisi final günü ne zaman yayınlanacak?

23.02.2021-17:36 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-17:36) Tövbeler Olsun Dizisi Final Günü Ne Zaman?

Başrollerinde; Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu'nun yer aldığı Tövbeler Olsun finale doğru adım adım gidiyor. Peki Tövbeler Olsun ne zaman final yapacak?

TRT Tövbeler Olsun dizisi için final kararı aldı. Dizinin izleyicisi bu habere bir hayli üzüldü. Geçen hafta yayınlanmayan dizinin ne zaman final yapacağı merak ediliyor. Tövbeler Olsun, her pazar akşamları izleyicinin karşısına çıkıyordu.  Geçen hafta yayınlanmayan bölümünden sonra Tövbeler Olsun izleyicisi dizinin final yapmadan bittiğini düşündü. Ama neyse ki dizi 7 bölüm daha devam edecek. Kadrosunda başarılı isimlerin yer aldığı Tövbeler Olsun 32. bölümünde ekranlara veda edecek. Tövbeler Olsun'un final tarihi pek çok izleyici tarafından merak ediliyordu. TRT'den bu konuyla ilgili açıklama geldi. 

TÖVBELER OLSUN DİZİSİ FİNAL NE ZAMAN YAYINLANIYOR?

TRT 1'de yayınlanan ve seyircileri güldüren fenomen dizi 32. bölüm ile final yapmaya hazırlanıyor. Komedi dizisi olan Tövbeler Olsun Pazar akşamları ekrana gelmektedir. Dizi 7 bölüm daha devam edecek olup 32. Bölümde final yapacaktır. Tövbeler Olsun dizisinin final yapmasına daha birkaç hafta var. 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal