Yeni düzenleme milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor: 2 bin TL ve altındaki icra borçları tasfiye edilecek!

Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı konuşmada icra borçlarıyla alakalı yeni düzenleme hakkında bilgiler verdi.

06.09.2022-10:01 - (Son Güncelleme: 06.09.2022-17:13) Yeni düzenleme milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor: 2 bin TL ve altındaki icra borçları tasfiye edilecek!

Başkan Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan konuşmasında icra borçları ile ilgili yeni düzenleme hakkında bilgiler verdi. Başkan Erdoğan, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"5,5 milyon vatandaşımız icra takibinden kurtulmuş olacaktır"

Başkan Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası yaptığı konuşmada icra borçlarıyla alakalı yeni düzenleme hakkında bilgiler verdi.

Başkan Erdoğan yaptığı konuşmada, "Vatandaşlarımızın bir kısmının icra takibine uğramasına yol açan 2 bin lira ve altındaki borçlarını tasfiye ediyoruz. 15 Ağustos 2022'den önce icra takibi başlatılmış 2 bin lira ve altındaki alacakların gider gösterilerek vergiden düşürülebilmesini ve tasfiyesini sağlıyoruz İcra takibine konu yaklaşık 10 milyon dosya ve yaklaşık 5,5 milyon vatandaşımız icra takibinden kurtulmuş olacaktır." ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal