İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı yayınlandı: İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri’nin yeni bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı İnci Taneleri dizisinin yeni bölüm özeti arama motorlarından sorgulanıyor. İşte konu hakkında merak edilenler…

16.05.2024-17:31 - (Son Güncelleme: 16.05.2024-17:31) İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı yayınlandı: İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Özgün hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Kanal D ekranlarında son yılların en ilgi çekici dizilerinden birisi olan İnci Taneleri dizisinin yeni bölümü her Perşembe günleri ekranlara geliyor. Yılmaz Erdoğan; Hazar Ergüçlü; Selma Ergeç; Kubilay Aka gibi isimlerin başrollerini paylaştığı İnci Taneleri dizisinin 15. bölümünde neler olacağı merak ediliyor. 

İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Nehir ile Cihan, uzun yılların ardından nihayet bir araya gelirler. Bu buluşma, iki kardeşi geçmişte yaşadıkları hüzünlü anıları hatırlatır. Nehir, babasıyla ilişkisini tamamen kesmeye kararlıdır. 

İnci Taneleri 15. bölüm fragmanı yayınlandı: İnci Taneleri yeni bölümde neler olacak?

Reyyaz ise hızla Cihan'ı yeni hayatına hazırlamaktadır. Azem, Dilber'in yaşadığı sorunlara duyarsız kalmaz, ancak Dilber hala ona kızgındır. Nehir'e ulaşabilmek için kızının izini sürerken, en büyük ipucunu hiç beklemediği bir anda bulacaktır.

İnci Taneleri yeni bölüm 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Kanal D’de olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal