Hudutsuz Sevda 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Now TV ekranlarında sevilerek takip edilen Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Sevilen dizinin 32. bölüm 2. fragmanının da yayınlanmasıyla beraber heyecan iyice arttı. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

16.05.2024-17:20 - (Son Güncelleme: 16.05.2024-17:20) Hudutsuz Sevda 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen'in başrollerinde yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisi her Perşembe akşamlarını izleyenler için şölene çeviriyor. Aksiyon, aşk, dram ve daha fazlasını içinde barındıran dizinin bugünkü yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek isteyenler arama motorlarını yoğun şekilde meşgul ediyor. Peki Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Tuncay ve Levent’in intikamı nihayet alınmıştı. Bu gelişme, Fikret'i derinden etkiledi. Özellikle Leto ailesinin yaşadığı bu travma, onu duygusal olarak sarstı. Bu arada Halil İbrahim, Zeynep ile arasını düzeltmeye kararlıydı. 

Hudutsuz Sevda 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı: Hudutsuz Sevda yeni bölümde neler olacak?

Ancak Zeynep, Halil İbrahim'le çocuk sahibi olamayacaklarını düşünerek kendini suçladı. Bu karmaşık duygular arasında, Halil İbrahim, Nedime'yi ziyaret ederek ondan yeniden Zeynep'i istedi. Peki, Zeynep bu teklife nasıl yanıt verecek? Gelecek günler, bu sorunun cevabını gösterecek.

Hudutsuz Sevda dizisi yeni bölüm 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 20.00’de Now TV’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal