Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölümde neler olacak?

Show TV ekranlarında yayınlanan Bahar dizisi, ilk bölümünden beri sosyal medyada sürekli gündem oldu. Dizinin sevenleri ise Bahar dizisinin 12. bölüm fragmanının ardından yeni bölüm hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Bahar yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

14.05.2024-16:22 - (Son Güncelleme: 14.05.2024-16:22) Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölümde neler olacak?

Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın başrollerinde yer aldığı Bahar dizisinin yeni bölümü her hafta Salı günleri izleyenlerle buluşuyor. Show TV ekranlarında izleyenlerle buluşan sevilen yapımın yeni bölümünde olacaklar ise en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Bahar yeni bölümde neler olacak?

Bahar yeni bölümde neler olacak?

Bahar, Timur'la yollarını ayırmaya kararlıdır ancak bu karar beklediği kadar kolay olmayacaktır! Nevra'nın başına gelen bir olay, Timur ve Bahar'ı yan yana gelmeye zorlar.

Bahar 12. bölüm fragmanı yayınlandı: Bahar yeni bölümde neler olacak?

Diğer yandan, Umay ve Aziz Uras, dağılan düzenleriyle başa çıkmaya çalışırlar. Aziz Uras, Zeynep ile ilgili yanlış bir karar alır ve bu karar, Yavuzoğlu Ailesi'ni bir arada tutar. Timur, bir yandan Selim'le uğraşırken bir yandan da Aziz Uras'ı korumak zorundadır. Bahar ise önemli bir kararın eşiğindedir.

Bahar dizisi yeni bölüm 14 Mayıs 2024 Salı günü saat 20.00’de Show TV ekranlarından izleyenlere ulaşacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal