Kızıl Goncalar 18. bölüm özeti yayınlandı: Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler olacak?

Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi kaliteli oyuncu kadrosu ve özgün hikayesiyle dikkat çekiyor. Dizi severler yeni bölümde neler olacağını internet üzerinden sorguluyor. Peki Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar…

13.05.2024-17:15 - (Son Güncelleme: 13.05.2024-17:15) Kızıl Goncalar 18. bölüm özeti yayınlandı: Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler olacak?

Özcan Deniz, Özgü Namal, Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan’ın başrollerinde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi Now TV ekranlarında her Pazartesi günleri yayınlanmaya devam ediyor. Gold Film imzasıyla seyirci karşısına çıkan dizinin yeni bölümünün özeti heyecanla arama motorlarından sorgulanan terimler arasında yer alıyor. Peki Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler olacak?

Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler olacak?

Zeynep'in Naim'e dönme kararıyla şaşkına dönen Levent ve Meryem, bu kararın arkasındaki sırrı çözmek için harekete geçiyor. Ancak Meryem, kızının yanında olmak istemesine rağmen, çalıştığı dergahta beklenmedik tepkilerle karşılaşacak. Diğer yandan, Hasna ve Müyesser'in Birgül'ü yakalamasıyla, posta oturmak için son bir kez Cüneyd'i yenmek zorunda olan Sadi'nin elinde önemli bir koz var. Bu süreçte Naim, Sadi'nin yanında yer alacak. Levent, Beste ve gerçeklerden habersiz olan Meryem ise, Naim'in Mira'yı Zeynep'e karşı kullanmasını engellemek için acil bir karar alıyor ve Mira'yı derhal yurtdışına göndermeye karar veriyor.

Kızıl Goncalar 18. bölüm özeti yayınlandı: Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümde neler olacak?

Cüneyd'in posta için vereceği sınav kadar büyük bir diğer sınav da Zeynep'le ilgilidir. Meryem'in Zeynep'in kurtuluşu için Cüneyd'den önemli bir talebi olacak. Ancak Cüneyd'in başında bilmediği bir bela daha vardır. Planları sekteye uğrayan ve ailesinin intikamını almaya yemin etmiş Affan, Levent'in Gülayşe ile ilgili sırra adım adım yaklaşmasıyla köşeye sıkışan Sadi'yi ikna ederek Cüneyd'i sonsuza dek durduracak bir günahtan çekinmez. Şimdi Meryem, Levent ve Cüneyd'in, hem Naim'in Zeynep'le ilgili karanlık planını hem de Affan'ı durdurmak için harekete geçmeleri gerekiyor.

Kızıl Goncalar 18. bölüm ile 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Now TV’de yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal