Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, Basketbol Süper Ligi’nin 30. haftasında sahasında Onvo Büyükçekmece ile karşı karşıya gelecek. Erteleme maçı olan bu karşılaşmada her iki taraf da galibiyet hedefliyor. Peki Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

13.05.2024-17:05 - (Son Güncelleme: 13.05.2024-17:05) Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun erteleme maçında Fenerbahçe Beko sahasında Onvo Büyükçekmece ile karşılaşacak. Sarı lacivertli takım Euroleague’de Final Four biletini kazandığı için bu maça oldukça moralli çıkacak. Onvo Büyükçekmece ise güçlü rakibine sahasında sürpriz bir mağlubiyet yaşatmayı hedefliyor. Peki Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Onvo Büyükçekmece 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 18.00’de Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda kozlarını paylaşacak. Mücadele Bein Sports 5 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçı hakemleri kimler?

Fenerbahçe Beko Onvo Büyükçekmece maçını Mehmet Şahin, Ziya Özorhon, Batuhan Söylemezoğlu hakem üçlüsü yönetecek.

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon oynadığı 29 maçtan 24'ünü kazanarak 5 mağlubiyet aldı. Rakip Onvo Büyükçekmece Basketbol, aynı sezonda oynadığı 29 maçta 13 galibiyet elde ederken 16 kez sahadan mağlup ayrıldı. İki takım arasında ligdeki ilk karşılaşma Fenerbahçe Beko'nun 89-58 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal