Fenerbahçe’nin gelecek sezon planı sızdı: Jose Mourinho ve öğrencisi Lukaku geliyor

Fenerbahçe’de başkanlık seçimine aday olan Ali Koç’un yeni sezonda teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho’yu, santrafora ise Mourinho’nun öğrencisi Romelu Lukaku’yu getirmek istediği iddia edildi.

13.05.2024-12:24 - (Son Güncelleme: 13.05.2024-12:36) Fenerbahçe’nin gelecek sezon planı sızdı: Jose Mourinho ve öğrencisi Lukaku geliyor

Fenerbahçe’nin gelecek sezon planları sızdı. Sarı lacivertli takımın başkan adaylarından olan Ali Koç’un yeni sezonda teknik direktörlük koltuğuna Jose Mourinho’yu, santrafora ise Mourinho’nun öğrencisi Romelu Lukaku’yu getirmek istediği iddia edildi.

Fenerbahçe’nin gelecek sezon planı sızdı

Fenerbahçe'de Süper Lig'in sonuna sadece 2 hafta kala, 93 puanla zirve takibi devam ederken, gelecek sezon için planlar hız kazanıyor. Fanatik'in haberine göre, başkanlık için yeniden aday olan Ali Koç'un gelecek sezon teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getirmek istediği iddia edildi. Fenerbahçe sportif direktörü Mario Branco'nun gelecek sezon takımın başına geçmesi için Jose Mourinho ile temasa geçtiği belirtildi.

Fenerbahçe’nin gelecek sezon planı sızdı: Jose Mourinho ve öğrencisi Lukaku geliyor

Şu anda serbest olan Jose Mourinho'ya Suudi Arabistan'dan da ilgi olduğu belirtilirken, Portekizli çalıştırıcı ile görüşen Sadettin Saran'ın yönetimde bu konuda yardımcı olacağı ifade edildi. Branco'nun maddi konularda belirli bir noktaya gelmesi halinde Ali Koç'un bizzat Mourinho ile görüşeceği kaydedildi.

Ayrıca Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldız golcü Romelu Lukaku'yu gündemine aldığı iddia edildi. Chelsea'nin 30 yaşındaki golcüyü bonservisiyle göndermeye öncelik verdiği belirtildi. Ancak 40 milyon euroluk bonservis talebini karşılayacak bir takım olmaması nedeniyle, Londra ekibinin yeniden kiralama yoluna gideceği ifade edildi. Mourinho'nun Roma'ya kiralık olarak giden Lukaku'yu ikna etmede önemli bir rol oynayacağı da belirtildi.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal