Bodrum FK Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol 1. Lig’de play-off heyecanı başlıyor

Trendyol 1. Lig’de play-off turunda Bodrum FK ile Boluspor karşı karşıya gelecek. Sezonu 4. sırada tamamlayan Bodrum FK ile 7. sırada Boluspor turu geçerek Süper Lig iddiasını sürdürmek istiyor. Peki Bodrum FK Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

16.05.2024-12:52 - (Son Güncelleme: 16.05.2024-12:52) Bodrum FK Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol 1. Lig’de play-off heyecanı başlıyor

Süper Lig’e çıkacak son takımı belirleyecek olan Trendyol 1. Lig’de heyecan Bodrum FK Boluspor maçıyla başlıyor. Sezonu 4. sırada tamamlayan Bodrum FK, evinde Boluspor’u yenmeyi hedeflerken Boluspor ise deplasmanda galip gelmeyi amaçlıyor. Peki Bodrum FK Boluspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Bodrum FK Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig’de play-off maçında Bodrum FK Boluspor ile 16 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 17.00’de karşılaşacak. Mücadele TRT Spor ve Bein Sports MAX ekranlarında yayınlanacak.

Bodrum FK Boluspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Trendyol 1. Lig’de play-off heyecanı başlıyor

Süper Lig için son bilet

1.Lig'de heyecan dorukta! Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Süper Lig'e yükselen takımlar belli oldu. Ancak play-off mücadelesi hız kesmiyor. Sakaryaspor, Bodrum FK, Ahlatcı Çorum FK, Kocaelispor ve Boluspor'un arasından biri daha Süper Lig hayali için ter dökecek.

Geçen sezon yapılan statü değişikliğiyle üçüncü olan Sakaryaspor, doğrudan finale yükseldi. Play-off'ta ise Bodrum FK - Boluspor ve Ahlatcı Çorum FK - Kocaelispor eşleşmeleri, 16 Mayıs Perşembe günü tek maç üzerinden gerçekleşecek. Bu turu geçen takımlar, finale yükselmek için iki maç daha oynayacak. Play-off finali ise ilerleyen günlerde belirlenecek tarafsız bir sahada tek maç formatında oynanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal