Bakan Işıkhan’dan asgari ücret açıklaması: Temmuz’da ara zam olacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete Temmuz ayında ara zam yapılıp yapılmayacağı konusuyla ilgili olarak bir açıklama yaptı. İşte detaylar…

16.05.2024-09:51 - (Son Güncelleme: 16.05.2024-17:23) Bakan Işıkhan’dan asgari ücret açıklaması: Temmuz’da ara zam olacak mı?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,  AK Parti TBMM Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bakan Işıkhan enflasyonla ilgili olumlu verilerin geldiğini vurgulayarak, asgari ücretle ilgili ara zammın gündemlerinde olmadığını açıkladı.

Temmuz’da ara zam olacak mı?

AA'da yer alan habere göre; Bakan Işıkhan, Asgari ücret konusundaki bir soruya cevaben, ekonomik göstergelerin iyi olduğunu belirterek, "Aralık ayındaki düşüncemiz neyse aynı şekilde devam ediyor. Enflasyonla ilgili verilerimiz oldukça olumlu. Şu an için herhangi bir ara zammı gündemimizde değil." dedi. 

Bakan Işıkhan’dan asgari ücret açıklaması: Temmuz’da ara zam olacak mı?

Ayrıca, Vedat Işıkhan, "Temmuz ayında emekliye ekstra bir refah payı olabilir mi?" sorusuna da "Şu an için çok erken, temmuzu bekleyelim." şeklinde yanıt verdi

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal