Para Karşılığında Cinsel İlişki Sorusuna Selin Ciğerci'den Ağızları Açık Bırakan Yanıt Geldi!

Ünlü fenomen Selin Ciğerci'ye katıldığı programda sorulan soru sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İşte habere ilişkin o detaylar...

25.02.2022-12:07 - (Son Güncelleme: 25.02.2022-12:07) Para Karşılığında Cinsel İlişki Sorusuna Selin Ciğerci'den Ağızları Açık Bırakan Yanıt Geldi!

Sosyal medya hesabından yayınladığı videolarla kısa sürede ününe ün katıp fenomen hale gelen Selin Ciğerci, bir fenomen olmanın yanı sıra aynı zamanda bir iş kadını haline geldi. Birçok şehirde kendi adında güzellik merkezi açan ünlü fenomen, hem başarılı iş hayatı hem de özel hayatıyla sık sık magazin gündemine düşen isimler arasında yer alıyor. Lüks markalara düşkünlüğüyle bilinen Ciğerci'nin geçtiğimiz yıllarda evlenip yine yakın zamanda boşandığı eski eşi Gökhan Çıra'yla ilişkilerini tazelemesinin ardından ünlü fenomen yeniden evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz yeniden görkemli bir düğünle dünya evine girecek olan güzel fenomen, son zamanlarda yaşadığı fiziksel değişimle de gündemi sık sık meşgul ediyor. Yaşadığı ayrılık sonrası sağlıklı beslenme ve sporla 13 kilo veren ve yüzünde de birçok işlem yaptıran Ciğerci, bambaşka bir insan haline geldi. Geçtiğimiz günlerde bir programa katılıp samimi cevaplar veren ünlü fenomene sorulan her soru ve yanıtı da gündem oldu. 

CİĞERCİ: ANLAMAKTA ZORLUK ÇEKİYORUM

Dijital medya platformlarından biri olan Blu TV'de yer alan 40 programına katılan ünlü fenomen Selin Ciğerci, sorulan sorulara samimiyetle yanıt verdi. Cansu Canan Özgen'in sunucusu olduğu programa katılan başarılı fenomen'e özel hayatıyla ilgili çarpıcı bir soru yöneltildi. Özgen; ''Para karşılığı seks yaptığınız için pişman mısınız?'' sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı. Soruya ''pas'' yanıtını veren Ciğerci; ''Beynim gitti, anlamakta zorluk çekiyorum'' şeklinde konuştu. Bu soru dışında yöneltilen; ''Erkekler sizi neden tercih ediyor'' sorusuna ise güzel fenomen; ''Böyle burada ceketli oturduğuma bakma, evde her yerim ayrı oynar'' ifadelerini kullandı. 

selin ciğerci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal