İkinci Kez Nikah Masasına Oturmaya Hazırlanan Selin Ciğerci'yle Gökhan Çıra'nın Düğün Tarihi Belli Oldu!

Gökhan Çıra sevgilisi Selin Ciğerci'ye ikinci kez evlenme teklifi ettikten sonra düğün tarihini de açıkladı. İşte habere ilişkin o detaylar...

16.02.2022-10:06 - (Son Güncelleme: 16.02.2022-18:09)

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci uzun yıllar aşk yaşadığı Gökhan Çıra ile geçtiğimiz yıl yollarını ayırma kararı almıştı. Bir dargın bir barışık olan ünlü çift verdikleri ani karar sonrası tek celsede boşandıklarını basın mensupları aracılığıyla sevenlerine duyurmuştu. Birbirlerine çok aşık olarak bilinen ünlü çift, yaşadıkları bu ayrılığın ardından çok uzun süre bekleyemeyerek yeniden bir araya geldi. Geçtiğimiz aylarda barışan ünlü fenomen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra yeniden birlikte yaşamaya başladı. Eski futbolcu Gökhan Çıra sevgilisine yaptığı sürprizle önceki gün bir mekanda Ciğerci'ye evlenme teklifi etti. İkinci kez nikah masasına oturacak olan ünlü fenomen Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra bu mutlu haberi de sosyal medya üzerinden yayınladıkları video ile duyurdu. 

ÇIRA DOĞUM GÜNÜNDE EVLENME TEKLİFİ ETTİ

Önceki gün 28 yaşına giren eski futbolcu Gökhan Çıra arkadaşlarıyla doğum günü organizasyonu düzenledi. Organizasyona katılan dostlarına sahnede teşekkür eden Çıra aniden sevgilisi Selin Ciğerci'ye evlenme teklifi ederek sürpriz yaptı. Evet yanıtını alan Çıra Instagram hesabından o anları paylaşarak altına da; ''Ne desem ne yazsam bilmiyorum ama o kadar mutluyum o kadar heyecanlıydım ve heyecanlıyım ki bu kadar sevildiğimizi bilmek kimi arasam ikiletmeden gelen abilerim kardeşlerim dostlarım iyi ki ama iyi ki varsınız. Bugün doğum günüm evet ama en önemlisi hayatımın anlamı kadınım tekrar 'Evet' dedi iyi ki varsınız. Hepinizi çok seviyorum gelen arayan soran yazan herkese çok teşekkür ediyorum iyi ki sizler gibi dost, abi, kardeş, abla aile edinmişim. Allah hepinizden razı olsun herkes kendini biliyor tek tek yazamadım buradan görürsünüz diye hep hayatımızda kalın'' ifadelerini kullandı. 

selin ciğerci gökhan çıra

CİĞERCİ: GELİNLİK GİYMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM

Aldığı evlenme teklifi sonrası basın mensuplarıyla sohbet eden ünlü fenomen ve iş insanı Selin Ciğerci yaptığı konuşmasında; ''Çok güzel konuşma yaptı ikinci kez aşık oldum. Doğum günü eğlencesi gibi bir düğün olur. Tekrardan gelinlik giymeyi düşünmüyorum, beyaz bir elbise giyerim'' açıklaması yaptı. Gökhan Çıkra da yaz sonunda yine kalabalık bir düğün yapmak istediğini söyleyerek, bir görkemli düğünün daha yakında olduğunu ima etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal