Selin Ciğerci’nin Eski Eşi Gökhan Çıra’dan Ne Bakıyorsun Kavgası! Ünlü Futbolcunun Eğlencesi Karakolda Bitti

Eski futbolcu Gökhan Çıra’nın gittiği kulübün kapısında bir müşteriyle ‘’Niye bana ters bakıyorsun’’ diyerek kavga ettiği ortaya çıktı. İşte o kavgaya dair detaylar…

19.01.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 19.01.2022-09:44)

Ünlü fenomen Selin Ciğerci ile uzun süre aşk yaşayan ve ilişkilerini evliliğe taşıyan Gökhan Çıra ve Ciğerci çifti, geçtiğimiz aylarda boşanma kararı almıştı. Ani bir kararla yollarını ayıran ikili, boşanmalarının hemen ardından yeni ilişkilere başlamış olsalar da, bu ayrılıkları çok uzun sürmedi. Ünlü fenomen Selin Ciğerci ile eski eşi Çıra, tekrar bir araya gelerek samimi bir şekilde objektiflere yakalandılar. Ortaya çıkan görüntülerden sonra da birlikteliklerini kesin bir dille yalanlayan ikili, daha fazla kameralardan kaçamayacaklarını anladıklarında barıştıklarını itiraf ettiler. Kısa süren ayrılığın ardından tekrar barışan çift, şimdilerde dolu dizgin aşklarını yaşamaya devam ediyor. Tüm bu haberlerin yanı sıra ise, eski futbolcu Gökhan Çıra’dan şaşırtan bir haber geldi. Eğlenmek için gittiği kulübün kapısında bir başka müşteriyle tartışan Çıra, soluğu karakolda aldı. 

TARTIŞMA KARAKOLDA BİTTİ

Eski futbolcu Gökhan Çıra, önceki gün eğlenmek için gittiği kulübün girişinde tatsız bir tartışma yaşadı. Kulübün kapısında beklerken bir başka müşteriye; ‘’Ne bana ters bakıyorsun?’’ diye çıkışan Çıra ile müşteri arasında tartışma başladı. Gittikçe alevlenen tartışmanın arasına Gökhan Çıra’nın şoförü de girip tartıştığı kişiye yumruk atmasıyla işler daha da karıştı. Kavga sonrasında soluğu karakolda alan Çıra, şoförü ve tartıştığı kişi, kendisini darp eden kişilerden şikayetçi oldu. Magazine gündeminin ortasına bomba gibi düşen bu haberden sonra Gökhan Çıra’nın ne yapacağı ise merak konusu oldu. Çıra’nın olaya dair bir açıklama yapıp yapmayacağı ise takipçilerinin beklediği konular arasında yer alıyor. 

gökhan çıra selin ciğerci

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal