Selin Ciğerci Ve Gökhan Çıra Çifti Barıştı

Eylül ayında tek celsede boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çiftinden beklenmedik hamle. Tekrar barışan çift aşk yaşamaya başladı. Peki ilk adımı kim attı?

05.01.2022-17:06 - (Son Güncelleme: 05.01.2022-17:36)

Evlenmeleri de boşanmaları da olay olan ünlü çiftin tekrar barışması da gündem konusu oldu. Eylül ayında evliliklerini tek celsede bitiren ünlü çift, herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Üstelik Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra, yeni aşklara yelken açmaya başlamıştı. Gökhan Çıra, eski esiyle barıştıklarını sosyal medya hesabından duyurarak, Seninle bizi Allah'tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da" ifadelerini kullandı.

TEK CELSEDE BOŞANMIŞLARDI

2019 yılında dünya evine giren ünlü çift Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci evliliklerine eylül ayında son vermişlerdi. Çift ayrıldıktan sonra isimleri başka insanlarla sık sık anıldı. Evliliklerini bitirdikten sonra iş hayatlarını da ayıran ünlü çift, bağlarını tamamen koparmıştı. Ancak ayrılığa daha fazla dayanamayan çift, tekrar barışma kararı aldı.


GÖKHAN ÇIRA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Yollarını tamamen ayırmalarına rağmen görüşmeye devam eden Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çifti, ilişki yaşama fikrine tekrar sıcak baktı. Gökhan Çıra sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide, "Nerde kalmıştık… Hayatımda annemden sonra tek bir kadını sevdim; uğruna her şeyi yapabilecek kadar, her şeyi göze alabilecek kadar, o kadın sensin. Seninle bizi Allah'tan başka kimse ayıramazdı, yıkamazdı, yıkamadı da. Çok üzgünüm ki ben sebep oldum bu yaşananlara beni kırmayıp bana güvendiğin bize bir şans daha verdiğin içinde ayrıca teşekkür ediyorum canımın içi. Şimdi herkes duysun ki biz çok daha güçlüyüz, daha çok yakınız, çünkü biz her şeyi anladık eskisinden daha çok seviyoruz bir birimizi. Seni çok seviyorum tek sevdiğim" ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal