Selin Ciğerci Gizemli Aşkıyla El Ele

Yaşadığı aşk ve iş hayatı nedeniyle adından sık sık bahsettiren Selin Ciğerci, boşanır boşanmaz gönlünü yine spor camiasından bir yakışıklıya kaptırdı. İşte Selin Ciğerci’nin herkesten gizlediği o aşkı…

22.11.2021-16:09 - (Son Güncelleme: 22.11.2021-16:09) Selin Ciğerci Gizemli Aşkıyla El Ele

Sosyal medya fenomeni olarak hayatımıza giren Selin Ciğerci, iki yıl önce futbolcu Gökhan Çıra ile görkemli bir düğüne imza atarak hem ününe ün katmış hem de yeni bir iş kurmuştu. Yaklaşık iki ay önce anlaşmalı olarak boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra çifti ise şimdilerde yeni aşklara yelken açtı.

SELİN CİĞERCİ’NİN GÖNLÜ YAKIŞIKLI BASKETBOLCUDA

Gökhan Çıra ile boşanmasının ardından yeni bir aşka yelken açan Selin Ciğerci muhabirlere gizli aşkından söz ederken “ Bir basketbolcu konuştuğum var. Konuşuyorum, aşk yok. Sohbet mohbet. Ne olacağı belli değil” demişti. Bu sözlerin üzerinden çok geçmeden Selin Ciğerci ve ismini gizlediği genç basketbolcu sevgilisi Metecan James Birsen, alışveriş merkezinde gizlice görüntülendiler. Görüntülenmenin öncesinde sosyal medya hesabından açıklama yapan Birsen, Selin Ciğerci ile aşk yaşamadığını bu haberleri ortaya atan kişiler için ise hukuki süreçleri başlatacağını söylemişti. 

selin ciğerci ve yeni sevgilisi

ESKİ EŞTEN SELİN CİĞERCİ’YE VETO

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra boşanmalarına rağmen iş ortaklıklarını sürdürüyordu. Fakat Selin Ciğerci’nin son yaptığı ortaklık açıklamasına karşılık eski eşten yanıt gecikmedi. Magazin sitelerinde Selin Ciğerci ile basketbolcu sevgilisi Metecan James Birsen’in fotoğraflarının paylaşılması üzerinden çok geçmeden ortaklık vetosu geldi. Gökhan Çıra sosyal medya hesabı üzerinden “Selin Ciğerci ile olan bütün iş ortaklığım ve arkadaşlık ilişkim bugün itibari ile tamamen bitmiştir. Kendisine yeni hayatında başarılar sağlık ve huzur dilerim” açıklamasında bulundu. 

METECAN JAMES BİRSEN KİMDİR?

6 Nisan 1995 doğumlu Metecan James Birsen, İstanbul’da doğdu. Uzun forvet ve kısa forvet pozisyonlarında görev alan Birsen’in boyu ise 2.05. Basketbola Bilfen Kolejinde başlayan Metecan James Birsen, kariyerine Fenerbahçe Spor Okulu projesiyle atıldı.

Türkiye U-16, U-18 ve U-20 milli takımında forma giyen Birsen, Nıke International Junıor Tourment finalinde de en değerli oyuncu ödülüne layık görüldü. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal