Gökhan Çıra ile Boşanan Selin Ciğerci Evliliği Hakkında Konuşurken Gözyaşlarına Boğuldu

Uzun süreli birliktelik yaşayan ve Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, geçtiğimiz hafta evliliklerini sonlandırdı. Biten evliliği hakkında ilk defa konuşan Selin Ciğerci, canlı yayında göz yaşlarına boğuldu.

07.10.2021-10:30 - (Son Güncelleme: 07.10.2021-17:38)

Son dönemlerin en başarılı isimlerinden biri olan Selin Ciğerci, 2019 yılında uzun süredir beraber olduğu sevgilisi Gökhan Çıra ile, görkemli bir düğünle evlenmişti. Gözlerin üzerinde olduğu ünlü çift, evliliklerini geçtiğimiz hafta sürpriz bir kararla sonlandırmıştı. Biten evliliği hakkında yeni başladığı programında ilk defa konuşan Selin Ciğerci, göz yaşlarını tutamadı. 

SELİN CİĞERCİ: SEVEREK AYRILDIM

Gündüz kuşağında program yapmaya başlayan Selin Ciğerci, programda gelinlik konseptleri üzerine konuşurken, geçtiğimiz hafta biten evliliği önemli açıklamalarda bulundu. Severek ayrıldığını dile getiren Ciğerci, evliliğini kurtarmak için çok uğraştığını belirterek, ‘Boşandıktan sonra onun hayatına uzaktan bakınca doğru kararı verdiğimizi düşündüm’ dedi.

GÖKHAN’LA BİR DAHA EVLENMEM

Uzun süredir Gökhan Çıra ile beraber olduğunu, ancak biten bir evliliğin ardından tekrar bir araya gelmenin mümkün olmadığını dile getiren Selin Ciğerci, programın sunucusu Esra Eron’un, ‘Mantık evliliği mi yoksa aşk evliliği mi?’ sorusuna, ‘Ben duygusal bir insanım benim için tabii ki aşk evliliği" cevabını veren Ciğerci, Gökhan Çıra ile severek boşandığını da itiraf etti. Boşanmasının ardından Bir Başka Güzel programında jürilik yapmasını reklam olarak düşünenlere de tepki gösteren Ciğerci, "Evliliğimi reklam için kullanmam. Reklam olsun diye boşanıp evleri ayırarak niye masraf yapalım ki" şeklinde cevapladı. Konuşurken eşiyle eski günlerini hatırlayan Ciğerci, zaman zaman gözyaşlarına da hakim olamadı.

Selin Ciğerci evliliği hakkında ilk kez konuştu

EVLİLKTE TEK GERÇEK AŞK 

Evlilikte ter gerçeğin iki kişinin birbirlerine duyduğu aşk olduğunun altını çizen Selin Ciğerci, ‘Benim için mantık ve para geri planda. İki oda bir salon evim olsun. Eşim de ben de işe gideyim. Akşam evde cips yiyip televizyon izleyelim’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal