Selin Ciğerci'den Deniz Akkaya'ya 100 bin TL'lik Dava!

Selin Ciğerci'nin korunma talebini ihlal gerekçesi ile 3 gün süreli hapis cezası çeken ünlü manken Deniz Akkaya, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. Yaşadığı süreç sonrası olaylı açıklamalarına devam ediyor...

28.08.2021-10:04 - (Son Güncelleme: 28.08.2021-10:04)

Bir kaç gün öncesine gidersek, Selin Ciğerci'nin korunma talebini ihlal gerekçesi ile 3 gün süreli hapis cezası çekti. Ünlü manken Deniz Akkaya, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye oldu. 'Selin Ciğerci'nin Tarlabaşı'ndan Londra'ya uzanan 'Cinderella' hikayesini savcıya anlatacağım' şeklinde konuşmuştu.

Deniz Akkaya 3 gün önce cezasını çekmek üzere Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan Deniz Akkaya Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na apar topar götürülmüştü.

Selin Ciğerci, taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olma isteğini sosyal medya hesabı üzerinden dile getirmişti. Deniz Akkaya da sert sözlerle tepki göstermiş, taraflar arasında başlayan polemik daha sonra mahkeme sürecine gitmişti. 3 günlük zorlama hapsi sonrası cezaevinden çıkan Deniz Akkaya, olay yaratacak sözlerine devam etmişti. Dün katıldığı programda da yine ses getirecek açıklamaları olmuştu.

İKİLİ ARASINDA SULAR DURULMUYOR! 

Deniz Akkaya cezaevinden çıktığı gün Selin Ciğerci'den bir hamle daha geldi. Ciğerci, avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla, Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi'ne Akkaya hakkında 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Dilekçede, Akkaya'nın uzun zamandır kin, nefret ve öfkeyle Ciğerci'ye saldırdığı, ağır hakaret ve iftiralarda bulunduğu belirtildi. Akkaya'nın internet ortamında, yazılı ve görsel medya araçlarında müvekkili hakkında yazılı ve sözlü yayın yapmasının ihtiyati tedbir yoluyla durdurulmasına karar verilmesi de istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal