Selena İle Hayatımıza Giren Hazal Şenel'in İnanılmaz Değişimi

Bir dönemlerin en meşhur dönem dizilerinden olan çocukların en sevdiği filmlerden biri Selena daki 'Kıvılcım' karakterini canlandıran oyuncu Hazal Şenel'in değişimi oldukça şaşırttı.

28.08.2021-09:10 - (Son Güncelleme: 28.08.2021-10:55)

Bir dönemlerin en meşhur dönem dizilerinden olan çocukların en sevdiği filmlerden biri Selena daki 'Kıvılcım' karakterini canlandıran oyuncu Hazal Şenel'in değişimi oldukça şaşırttı.

Görenler estetik mi yaptırdı diye düşünürken ünlü oyuncu Hazal Şenel ' 29 yaşındaki oyuncu "İkizler burcuyum belki de ondan ani ve sert değişimler yaşamak isteyebiliyorum' şeklinde konuştu.

Selena dizisi ile evlerimize konuk olan oyuncu 'Pis Yedili', 'Türk Malı', 'İki Yalancı', 'Bahtiyar Ölmez' ve 'Elimi Bırakma'  gibi sevilen projelerde rol alan Hazal Şenel'in son halini görenler gözlerine inanamadı.

'İKİZLER BURCUYUM, BELKİ ONDAN SERT DEĞİŞİMLER YAŞAYABİLİYORUM'

 Fiziksel anlamda büyük bir değişim yaşayan 29 yaşındaki oyuncu, "İkizler burcuyum belki de ondan ani ve sert değişimler yaşamak isteyebiliyorum' açıklamalarını dile getirdi.

'ESTETİKLERDE KÜÇÜK RÖTUŞLARA KARŞI TEPKİM YOK' 

Estetiğe bakışı hakkında konuşan ünlü oyuncu, 'Küçük rötuşlara karşı bir tepkim yok açıkcası. Ama bıçak altına yatmak benim için çok uzak. Kişi istiyor ve yaptırıyor, diğer insanların bunu malzeme yapması çok tuhaf geliyor bana'  dedi.

'PANDEMİ DÖNEMİ HAFİFLEDİĞİNDE EVLENECEĞİZ'

Hazal Şenel, geçtiğimiz yaz ayında şarkıcı Bertan Asllani ile nişanlanmıştı. Ünlü oyuncu, 'Pandemi etkisini kaybettiğinde evleneceğiz' dedi.

HAZAL ŞENEL KİMDİR?

Paten, yüzme ve voleybol gibi sporlar yapmaktadır. Ayrıca tiyatro oyunlarında oynamakta, bale eğitimi almakta ve Halk oyunları ile ilgilenmektedir. Birçok tiyatro oyununda oyunculuk yapmıştır.

İlk olarak atv'de yayınlanan Sinem Kobal'ın baş rolünde oynadığı Selena adlı dizide Kıvılcım Aykar adlı bir karakteri canlandırmıştır. Ardından Show TV'de yayınlanan Türk Malı adlı güldürü dizisinde ailenin kız çocuğu olan Melodi Kuzu'yu oynamıştır. Show Tv'de yayınlanan Pis Yedili dizisinde Salça karakterini canlandırmıştır.

HAZAL ŞENEL'İN ROL ALDIĞI BAZI DİZİLER

Selena,Pis Yedili,İçimizdeki Fırtına,İki yalancı,Bahtiyar Ölmez.

HAZAL ŞENEL VE SEVGİLİSİ

Balkanlar'ın Tarkan'ı olarak bilinen Makedon pop şarkıcısı Bertan Asllani ile birlikte. Yıllar önce Pis Yedili dizisinde tanışıp sevgili olan ikli evlilik kararı aldı. Şenel, bir süredir birlikte olduğu Bertan Asllani ile yüzük fotoğrafıyla evliliğe ilk adımı attıklarını duyurdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal