Hazal Şenel Oyunculuk Serüvenini Anlattı

Selena dizisinde can verdiği Kıvılcım karakteriyle hafızalara kazınan genç oyuncu Hazal Şenel, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Şenel, oyunculuk hakkında konuştu.

15.03.2021-14:16 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-14:16) Hazal Şenel Oyunculuk Serüvenini Anlattı

Günaydın’a röportaj veren Hazal Şenel, oyunculuk serüvenini ve şöhretin kendisine hissettirdikleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Küçük yaşlarda oyunculuğa adım atan Hazal Şenel, ‘Selena dizisinde kötü bir karaktere sahip olan 'Kıvılcım' ile tanıdık seni. O yaşlarda bir genç kız için kötü bir rolü oynamak zor olsa gerek. Nasıl tepkiler alıyordun?’ sorusunu ‘Yaş 13 olunca benim için bir oyun gibiydi. Tahmininizden daha çok Kıvılcım'ı tutan çocuk vardı. Genelde yaşça büyük teyzeler beni yolda görünce kızıyorlardı’ şeklinde cevapladı.

‘HER ZAMAN BANA ÇOK OLAĞAN VE NORMALDİ’

Şenel, ‘Küçük yaşta şöhreti yakalayan isimlerden birisin. Şöhret seni hiç korkuttu mu? Pişmanlık duyduğun anlar yaşadın mı?’ sorusuna da şöyle karşılık verdi: ‘Şöhretin çok farkında olacak bir yaşta değildim aslında. Her zaman bana çok olağan ve normal geldi. Pişmanlık hiç duymadım. Tam tersine özellikle kitlemin çocuk olması ve onların parlayan büyülü gözlerle bana bakışları bence inanılmaz’

‘YENİ PROJELER VAR’

Genç oyuncu, yeni projelerinin sorulması üzerine ise şunları söyledi: ‘Yeni projeler var ama kendimi içinde görebildiğim bir iş yok henüz. Umarım yakın zamanda içinde bulunmaktan keyif aldığım yeni projeme start verebilirim’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal