Kağıttan Hayatlar Filmi Nereden İzlenir?

Netflix'in merakla beklenen yapımlarından biri olan Kağıttan Hayatlar filmi yayınlandı. Kağıttan Hayatlar filminin nereden ve nasıl izleneceğini izleyiciler araştırmaya başladı. Peki Kağıttan Hayatlar filmi nereden izlenir?

15.03.2021-14:01 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-14:01) Kağıttan Hayatlar Filmi Nereden İzlenir?

Başrolünde başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yer aldığı Kağıttan Hayatlar filmi Netflix'in beğenilen yapımları arasına girdi.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİ NASIL İZLENİR?

Netflix yapımı olan Kağıttan Hayatlar filmini izlemek için öncelikle bir Netflix hesabınızın olması gerekiyor. 1 saat 37 dakika uzunluğunda bir yapımdır. Kağıttan Hayatlar filmini, Netflix hesabınızda oturum açarak seyredebilirsiniz. 

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİ KONUSU

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı filmde, hayatın tüm engel ve zorluklarına rağmen savaşmayı bırakmayan ve çöp toplayarak kendisi ile sokaklarda tanıştığı sekiz yaşındaki bir çocuğun hayatını idame ettirmeye çalışan Mehmet'in öyküsü anlatılıyor.

Mehmet, her gün gördüğümüz fakat gündelik hayatın telaşıyla pek dikkat etmediğimiz, fark edemediğimiz kâğıt toplayan gençlerden birisidir. Mahalledeki çöp toplama deposunu işletmekte olan Mehmet'in en büyük destekçisi ve yardımcısı ise ona ve onun gibilere çocukluktan beri kol kanat geren Tahsin Baba'dır. Bir gün iş dönüşü en yakın arkadaşı olan Gonzales'in çekçek çuvalından hayatlarının orta yerine 8 yaşındaki Ali adında bir çocuk düşer. Mehmet bir yandan Ali'yi ailesine kavuşturmak için uğraşırken, bir yandan da bu küçük çocuk ile birlikte ayrılmaz bir ikili olacaklardır.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİ OYUNCU 

Çağatay Ulusoy

Emir Ali Doğrul

Ersin Arıcı

Turgay Tanülkü

Selen Öztürk

Tomris Çetinel

Volkan Çalışkan

Mehmet Bahattin Genç

Okşan Büyük

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal