Kağıttan Hayatlar Film Konusu

Kağıttan Hayatlar filminin konusu ne? Kağıttan Hayatlar filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Kağıttan Hayatlar filmi ne zaman başlıyor? Çağatay Ulusoy'un beklenen filmi 12 Mart itibariyle Netflix'te yayınlandı.

02.03.2021-09:35 - (Son Güncelleme: 12.03.2021-15:59) Kağıttan Hayatlar Film Konusu

Kağıttan Hayatlar filmi, yayınladığı fragmanın ardından vatandaşlar tarafından çok merak edilmişti. Beklenen film, bugün itibariyle yayınlandı. Film, kısa sürede birçok üye tarafından izlenildi ve Netflix Top 10 listesinde hızla yükselmeye başladı. 

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un bulunduğu Kağıttan Hayatlar filmi, ilk olarak adını Mücadele Çıkmazı olarak duyurmuştu. Kağıttan Hayatlar olarak ismini yenileyen film, 12 Mart’ta Netflix’te izleyici karşısına geçecek.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem’in, yönetmenliğini ise Can Ulkay’ın üstlendiği Kağıttan Hayatlar filminin oyuncu kadrosunda; Çağatay Ulusoy, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü, Selen Öztürk ve Emir Ali Doğrul yer alıyor.

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

Türk dizi ve sinema oyuncusu olan Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 yılında dünyaya geldi. 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan Ulusoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri bölümünden eğitim aldı. Ayrıca Ayla Algan’dan oyunculuk dersleri alan Ulusoy, ilk oyunculuk deneyimini Adını Feriha Koydum dizisiyle yaşadı. Birçok dizi ve filmde rol alan yakışıklı oyuncu, Medcezir, Anadolu Kartalları, Delibal, Eve Düşen Yıldırım, Emir’in Yolu, İçerde ve Hakan: Muhafız gibi projelerde yer aldı.

KAĞITTAN HAYATLAR FİLMİNİN KONUSU

Kağıt toplayan gençlerden biri olan Mehmet (Çağatay Ulusoy), çöp toplama deposunu işletir. Tahsin Baba ise, çocukluktan beri Mehmet’in en büyük destekçisidir. Bir akşam üstü en yakın arkadaşının çuvalından çıkan 8 yaşındaki Kağıttan Hayatlar çocuk oyuncusu Ali isimli çocuk, Mehmet’in tüm hayatını değiştirir.

Kağıttan Hayatlar filminin prodüksiyonunu OGM Pictures üstleniyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal