Sevilen Oyuncu Hazal Kaya Ekranlara Geri Dönüyor!

Ekranlarda uzun süredir göremediğimiz sevilen oyuncu Hazal Kaya, oğlu Fikret Ali doğduktan sonra kendini setlerden çekmişti. Alınan habere göre güzel oyuncu Hazal Kaya ekranlara geri dönüyor. Rol arkadaşı da belli oldu! İşte detaylar...

27.08.2021-09:36 - (Son Güncelleme: 27.08.2021-09:36)

Sevilen oyuncu ekranlara geri dönüyor. Farklı isimler ile anılmıştı ancak bu sefer  rol arkadaşı kesin olarak belli oldu!

Hazal Kaya son olarak en sevilen projelerinden biri Bizim Hikaye, Shamaless dizisi uyarlaması ile ekranlarda görülmüştü. Dizi sonrası Kendisi gibi oyuncu olan Ali Atay ile hayatını birleştirmişti ve bu evlilikten Fikret Ali adında bir oğlu olmuştu.

Merakla beklenen netflix projesi için çekilen Pera Palas’ta Gece Yarısı adlı dizide de rol alan Hazal Kaya’nın hayranları bu dizi de hala gösterimde olmadığından , uzun süredir güzel oyuncuyu televizyon ekranlarında göremiyordu.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR!

Sevilen oyuncu Kaya, yeni projesi ile evlerimize konuk olacak.  Hazal Kaya’nın dizide, geçmişte çok zorluklar yaşayan ve bir kaza sonrasında geçmişinden kurtulmak için hafızasını kaybetmiş rolü yapan bir kişiyi canlandıracağı duyuruldu.

PARTNERİ DE BELLİ OLDU!

Hazal Kaya'nın dizideki partnerinin Buğra Gülsoy olacağına dair yüksek söylentiler var. En son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alan oyuncu, dizinin bitmesi ile setlere veda etmişti. 

Dizinin adının ne olacağı ve hangi kanalda yayınlanacağına dair henüz bilgilendirme yapılmadı. Ancak partnerlerin şimdiden çok sevildiğini ve yakıştırıldığını söyleyelim. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal